Η «μάχη» ανάμεσα σε Ηρακλή και Καβάλα δεν έβγαλε νικητή - Διπλό και 3/3 για την ασταμάτητη ΑΕΛ (vid)

Ηρακλής - Καβάλα

i

© Intime

Η «μάχη» ανάμεσα σε Ηρακλή και Καβάλα δεν έβγαλε νικητή - Διπλό και 3/3 για την ασταμάτητη ΑΕΛ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:06 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 05.10.2024

Ο Ηρακλής έμεινε ισόπαλος με την Καβάλα (1-1), ενώ η ΑΕΛ «απέδρασε» από την έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Ο Ηρακλής έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα δίχως νίκη!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2, ο «Γηραιός» υποδέχτηκε την Καβάλα, έμεινε πίσω στο σκορ και το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ», (1-1).

Πιθανό το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Ευρώπης ο πέμπτος του πρωταθλήματος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:16 - 02.10.2024

Πιθανό το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Ευρώπης ο πέμπτος του πρωταθλήματος

Μετά την κλήρωση για τη φάση των «16» καθώς επίσης και τα ζευγάρια της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson υπάρχουν πλέον αρκετές πιθανότητες ο 5ος του πρωταθλήματος να μείνει εκτός Ευρώπης.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα στο 34΄ πήραν το προβάδισμα με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με ένα όμορφο πλασέ από καλή θέση βρήκε δίχτυα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Οφρυδόπουλου πίεσε ασφυκτικά κι έφερε το ματς στα ίσα (74΄) με τον Τσιριγώτη που σκόραρε με κοντινή κεφαλιά. Ο Ηρακλής παρέμεινε ψηλά μέχρι το τελικό σφύριγμα για την ολική ανατροπή, ωστόσο δεν τα κατάφερε και πήρε τον βαθμό.

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Π. Δερμιτζάκης), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ Α. Δερμιτζάκης), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας).

Στην άλλη αναμέτρηση, η ΑΕΛ επικράτησε εκτός έδρας (1-3) του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, έκανε το 3/3 κι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το... λάθος να προηγηθούν με τον Κόλα στο 31΄, με την ΑΕΛ στην επανάληψη να δείχνει αντίδραση και να παίρνει το τρίποντο. Στο 48΄ κι έπειτα από κόρνερ του Στίνα, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει αυτή την φορά Καραγκιόζη.

Στο 60΄, ο Πασάς και πάλι σκόραρε από την άσπρη βούλα γράφοντας το 1-2, ενώ στο 90+2΄ ο Μωραΐτης κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής) : Καραγκιόζης, Κόλα(76΄ Τσουμάνης), Τουλίκας Β.(66΄ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγιένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς(69΄ Τουλίκας Γ.), Κόκκορης(66΄ Φωκαϊδης), Πανίδης, Κρυεμάντι, Νότας

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης) : Περντρέου, Τριμμάτης(86΄ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσονού(77΄ Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης(37΄Μούργος), Παπαγεωργίου Κ., Πασάς(77΄ Μωραΐτης), Στίνα, Κρητικός(46΄Ακόστα)