Επιβλητική νίκη της ΑΕΛ κόντρα στον Διαγόρα - Η Παναχαϊκή «λύγισε» τον Asteras Aktor Β΄

ΑΕΛ - Διαγόρας

i

© Intime

Επιβλητική νίκη της ΑΕΛ κόντρα στον Διαγόρα - Η Παναχαϊκή «λύγισε» τον Asteras Aktor Β΄

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:08 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 29.09.2024

Η ΑΕΛ «καθάρισε» τον Διαγόρα Ρόδου κι έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα, ενώ η Παναχαϊκή πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο.

Η ΑΕΛ έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα της Super League 2 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 6 πόντους. Η ομάδα της Θεσσαλίας υποδέχτηκε τον Διαγόρα Ρόδου και με μία άκρως πειστική εμφάνιση πανηγύρισε το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν με το καλημέρα για να ανοίξουν το σκορ νωρίς και τελικά πήραν το προβάδισμα στο 25΄, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Γιάννη Πασά.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του ματς παρέμεινε ίδιο, με την ΑΕΛ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνει ένα τέρμα που θα «κλείδωνε» τη νίκη. Αυτό ήρθε στο 59΄ και πάλι με τον Γιάννη Πασά, ο οποίος με έναν «κεραυνό» διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Τέλος, το... κερασάκι στην τούρτα για τους «Βυσσινί» έβαλε λίγο αργότερα (63΄) ο Βίκτορ Στίνα, ο οποίος βρέθηκε στα όρια της μεγάλης περιοχής και χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη σούταρε δυνατά στην απέναντι γωνία του Τσιλιγγίρη με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα του Διαγόρα για το τελικό 3-0.

Από την άλλη, η Παναχαϊκή πέτυχε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Πάτρας υποδέχτηκε τον Asteras Aktor Β΄ και κατάφερε να βρει τη λύση δια ποδός Ρόβα, ο οποίος αποτέλεσε «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του Γιάννη Τάτση, βρίσκοντας δίχτυα στο 63ο λεπτό για το τελικό 1-0.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική, η Καβάλα έμεινε ισόπαλη και «άσφαιρη» με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (0-0), ενώ ο Μακεδονικός επικράτησε του Καμπανιακού με 1-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ