Η Κηφισιά «καθάρισε» την ΑΕΚ Β΄ με τεσσάρα, η μπίλια έκατσε στο «Χ» στο ΠΑΣ Γιάννινα - Νίκη Βόλου

Κηφισιά - ΑΕΚ Β΄

i

© Intime

Η Κηφισιά «καθάρισε» την ΑΕΚ Β΄ με τεσσάρα, η μπίλια έκατσε στο «Χ» στο ΠΑΣ Γιάννινα - Νίκη Βόλου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:02 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 06.10.2024

Σε ένα χορταστικό ματς, η Κηφισιά επιβλήθηκε της ΑΕΚ Β΄ (4-2), ενώ «άσφαιροι» έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Νίκη Βόλου στη μεταξύ τους «μάχη».

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες με εκκωφαντικό τρόπο. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2, η ομάδα του Λέτο υποδέχθηκε την ΑΕΚ Β΄ και πανηγύρισε το τρίποντο (4-2) σε ένα ματς με σκορ και θέαμα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και με το καλημέρα (8΄) άνοιξαν το σκορ με τον Παντελίδη, ο οποίος με ένα σουτ από καλή θέση βρήκε δίχτυα για το 1-0.

Οι κιτρινόμαυροι αντέδρασαν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα έφεραν την αναμέτρηση στα ίσα με τον Σόσα.

Ο ρυθμός στο ξεκίνημα ήταν τρομερός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και την Κηφισιά να ψάχνει εκ νέου το προβάδισμα, το οποίο και βρήκε στο 14΄, χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρόχα.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων παρέμεινε ψηλά και στο 21ο λεπτό βρήκε και τρίτο γκολ με τον Μάναλη, ο οποίος με μία εξαιρετική κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-1 κι έδωσε ένα... μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, η Ένωση θέλησε να δώσει μία νέα πνοή στο ματς, μειώνοντας και πάλι με τον Σόσα σε 3-2 στο 57΄, όμως η Κηφισιά ήταν αποφασισμένη για το τρίποντο και δεν σκόπευε να μπει σε... μπελάδες.

Το... κερασάκι στην τούρτα της νίκης (4-2) έβαλε ο Σμπώκος με ένα σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θεοχάρη.

Κηφισιά (Λέτο): Νικοπολίδης, Σόουζα (66′ Μποτία), Σιμόν Ντέιβιντ (66′ Σμπώκος), Τετέι (58′ Κυριόπουλος), Παντελίδης (86′ Μίλερ), Εμπό, Ρότσα, Σωτηράκος, Ντίαζ (66′ Παυλάκης), Μάναλης, Μαζουλουξής.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Παυλίδης, Κοσίδης, Παυλάκης, Κατσικάς (79′ Βαλκάνης), Ρουκουνάκης, Μαρούτσης (46′ Κολιμάτσης), Νίνο (68′ λ.τ Κοντονίκος), Σόσα (79′ Μπέκος), Ντοναλντόνι (65′ Λεφράνκ), Θεοδωρίδης.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Πειραιώς), Δέτση (Δωδ/νήσου)

Στην άλλη αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τη Νίκη Βόλου, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ». Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πίεσε και είχε τις στιγμές του, όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα (0-0).