Ο κόσμος έχει στρέψει ξανά το ενδιαφέρον του στη Super League 2

Ο κόσμος έχει στρέψει ξανά το ενδιαφέρον του στη Super League 2

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:20 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 17.09.2024

Δυναμική ήταν η παρουσία των φιλάθλων των ομάδων της Super League 2 στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, απόδειξη πως ο κόσμος έχει αρχίσει να στρέφει ξανά το ενδιαφέρον του στο δεύτερο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης της Super League 2 και οι ομάδες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο γρασίδι. Μπορεί να μη φαίνεται, όμως κάτι έχει αλλάξει στο δεύτερο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας και αυτό είναι προς θετική κατεύθυνση.

Ποια είναι αυτή η αλλαγή; Το γεγονός πως ο φίλαθλος κόσμος έχει αρχίσει να στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στις ομάδες που απαρτίζουν τη Super League 2. Kάτι τέτοιο αποτυπώθηκε άλλωστε και στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, εκεί όπου οι κερκίδες γέμισαν από οπαδούς. Οπαδούς που θύμισαν πως υπάρχει παρουσία κόσμου και μακριά από τα γήπεδα της Stoiximan Super League.

Για παράδειγμα, στην αναμέτρηση Θύελλα Κατσικάς - ΑΕΛ οι φίλοι των δύο ομάδων δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Σε μία έδρα που χωράει συνολικά 1000 άτομα, αμφότεροι οι φίλαθλοι δημιούργησαν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και συνθήματα. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο του αγώνα οι φίλοι των συλλόγων άρχισαν να τραγουδούν από κοινού ένα σύνθημα, συνυπάρχοντας δίχως πρόβλημα στο στάδιο Κατσικάς.

Άλλο ένα παράδειγμα είναι εκείνο στην αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον ΠΟΤ Ηρακλή, που και πάλι ο κόσμος ήταν άψογος. Το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ αλλά οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση και τη γιόρτασαν με τους φιλάθλους τους. Μετά το φινάλε, οι ποδοσφαιριστές πήγαν στην κερκίδα που είχαν συγκεντρωθεί οι φίλαθλοι και παρέα φώναξαν συνθήματα. Ακόμα και στην περίπτωση του ΠΑΣ Γιάννινα, αν εξαιρέσει κανείς το «μελανό» σημείο των επεισοδίων, οι φίλοι του δημιούργησαν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο ματς με τον Σπάρτακο.

Ο κόσμος έχει δείξει πως θέλει τελικά να βλέπει Super League 2 και αυτό ενδεχομένως να γίνει τηλεοπτικά μέσω του ΣΚΑΪ, εφόσον οι δύο πλευρές φτάσουν σε συμφωνία. Άλλωστε, πολλά από τα ματς είναι και επιπέδου Stoiximan Super League, αφού το δεύτερο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας απαρτίζουν σύλλογοι όπως ο Πανιώνιος, η Παναχαϊκή, η ΑΕΛ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και άλλοι πολλοί.