Η ΑΕΛ «λύγισε» τον Ηρακλή στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη

Παίκτες ΑΕΛ

i

© Intime

Η ΑΕΛ «λύγισε» τον Ηρακλή στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:55 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 14.08.2024

Στο πρώτο ματς του Παύλου Δερμιτζάκη στον «βυσσινί» πάγκο, η ΑΕΛ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή χάρη στο γκολ του Κοσσονού στα τελευταία λεπτά (1-0).

Ο Κοσσονού «λύτρωσε» την ΑΕΛ και της χάρισε μία σπουδαία νίκη!

Για την 3η αγωνιστική της Super League 2, οι «βυσσινί» υποδέχτηκαν στην AEL FC Arena τον Ηρακλή και πανηγύρισαν το τρίποντο (1-0).

Στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της ΑΕΛ, οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena και... λύγισαν τον «Γηραιό», με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στα τρίποντα μετά την ήττα στην Αθήνα από την ΑΕΚ Β΄.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η νευρικότητα και η υψηλή ένταση μας οδήγησαν να παρακολουθήσουμε ένα ματς δίχως πολλές ευκαιρίες και θέαμα.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ξεκίνησε δυναμικά το ματς κι έψαξε ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ηρακλή. Στο 45ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν το προβάδισμα, ωστόσο ο Βελλίδης δήλωσε παρών. Μετά από παράλληλη σέντρα του Πλέγα από τα δεξιά, ο Πεντρόσο κέρδισε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε μέτρα και απείλησε την αντίπαλη εστία. Στο 46ο λεπτό ο Κούστα έκανε την προβολή από κοντά, με τον Σουλούκο ενστικτωδώς να σώζει με τα πόδια.

Στο τελευταία λεπτά το ματς ισορρόπησε και πάλι, με την ΑΕΛ να βρίσκει το γκολ της... λύτρωσης. Συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό ο Κοσσονού υποδέχτηκε την μπάλα και με ένα σουτ «εκτέλεσε» τον Βελλίδη για το τελικό 1-0.

Τεράστιο διπλό του Λεβαδειακού στο Πανθεσσαλικό

Ο Λεβαδειακός «απέδρασε» από το Πανθεσσαλικό με σπουδαίο διπλό κόντρα στη Νίκη Βόλου (0-1). Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια πέτυχε ο Συμελίδης στο 93', ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Νίκη ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πέττα.

Την ίδια ώρα, η Αναγέννηση Κραδίτσας επικράτησε του Αιολικού με 3-1, ενώ σπουδαία εντός έδρας νίκη πήρε και η Κοζάνη απέναντι στον Μακεδονικό (2-0).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ