Η Παναχαϊκή «έκλεψε» τον βαθμό από τον Πανιώνιο - «Σόκαρε» τον Αστέρα η Κηφισιά στο ματς της χρονιάς!

Παναχαϊκή - Πανιώνιος

i

© Intime

Η Παναχαϊκή «έκλεψε» τον βαθμό από τον Πανιώνιο - «Σόκαρε» τον Αστέρα η Κηφισιά στο ματς της χρονιάς!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:01 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 26.10.2024

Ο Πανιώνιος δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις από την Παναχαϊκή κι έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, ενώ την παράσταση έκλεψε το Κηφισιά - Asteras Aktor Β΄.

Μπορεί το μενού του Σαββάτου (26/10) για τη Super League 2 να είχε μόνο δύο αναμετρήσεις, όμως το θέαμα ήταν «πλούσιο» κι απολαυστικό.

Ο μέχρι πρότινος ασταμάτητος Πανιώνιος κοντραρίστηκε εκτός έδρας με την Παναχαϊκή για την 6η αγωνιστική κι έφτασε μία ανάσα από την 5η νίκη στη σειρά στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι γηπεδούχοι «έκλεψαν» έναν πολύτιμο βαθμό με... buzzer beater.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Νικοπολίδη ήταν ανώτερη, είχε τον έλεγχο και την κατοχή και στο 45ο λεπτό «εκμεταλλεύτηκε» την κυριαρχία της, με τον Νοικοκυράκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι για το 1-0.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με την Παναχαϊκή να παίρνει μέτρα και να ψάχνει το γκολ που θα άλλαζε τα δεδομένα και θα έφερνε πάλι την ισορροπία. Αυτό οι Πατρινοί το βρήκαν στο φινάλε, λίγα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα. Συγκεκριμένα, στο 90+4 ο Ελευθεριάδης ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 1-1, με την ομάδα του Νικοπολίδη να ισοβαθμεί ξανά στην κορυφή με την Κηφισιά, έχοντας από 14 πόντους πλέον.

Νωρίτερα, την αυλαία άνοιξε ένα... τρελό ματς. Η Κηφισιά υποδέχτηκε τον Asteras Aktor Β΄ κι αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει (3-3). Οι Αρκάδες στο πρώτο μέρος ήταν καταιγιστικοί και «αγκάλιασαν» το τρίποντο χάρη στα γκολ των Μπουσάι, Προύντζου και Οκό.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο δεύτερο μέρος γύρισαν από την... κόλαση με απίθανο τρόπο. Ο Κυριόπουλος βρήκε δίχτυα δις για το 2-3, ενώ δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Μίλερ με φοβερό σουτ εκτέλεσε τον Γραμματικάκη για το 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο Ζηρίνειο.