Οικονομική βοήθεια της ΕΠΟ στη Super League 2

Super League 2

i

© Intime

Οικονομική βοήθεια της ΕΠΟ στη Super League 2

Sportal newsroom 18:54 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 14.08.2024

Η οικονομική ενίσχυση της Super League 2 από την ΕΠΟ αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε σήμερα (22/3).

Διοικητικό Συμβούλιο για την ενημέρωση από τη συνάντηση του προέδρου του συνεταιρισιμού, Πέτρου Μαρτσούκου, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/3).

Στόχος της συνάντησης των δύο ήταν η λύση για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας. Μία από τις κινήσεις είναι η οικονομική βοήθεια της ομοσπονδίας μέσω της κάλυψης των εξόδων των διαιτητών. Όπως είχε γίνει τα δύο προηγούμενα χρόνια. 

Παράλληλα αποφασίστηκε να σταλθεί ένα αίτημα για την παράταση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα η Super League 2 τελειώνει στις 28 Μαΐου και στη Λίγκα θέλουν να ολοκληρωθεί στις 18 Ιουνίου, προκειμένου να αποσυμπιεστεί το πρόγραμμα. 

Πόσο κοστίζουν οι παίκτες της Super League - Ποιοί ανέβασαν και ποιοί έριξαν την χρηματιστηριακή τους αξία τη φετινή σεζόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:36 - 22.03.2023

Πόσο κοστίζουν οι παίκτες της Super League - Ποιοί ανέβασαν και ποιοί έριξαν την χρηματιστηριακή τους αξία τη φετινή σεζόν

Η χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών στη φετινή Super League, οι αναμενόμενες πτώσεις και οι εκτοξεύσεις που δεν περίμεναν πολλοί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος...

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League 2:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, τα μέλη του οποίου ενημερώθηκαν για τα εξής θέματα:

1) Συνάντηση του Προέδρου κ. Μαρτσούκου με τον ομόλογό του της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, όπου ο τελευταίος συμφώνησε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

2) Αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μάϊου σε 18 Ιουνίου 2023.

3) Θα σταλεί στις ΠΑΕ σχέδιο συνέχισης του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, καθώς μετά την αναστολή του οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των αγώνων της κανονικής διάρκειας συμπίπτουν με τις προαγωγικές και Πανελλήνιες εξετάσεις».