Σεφτέ στις νίκες για τον Ηρακλή - «Απέδρασε» από την Τρίπολη ο Παναργειακός

Ηρακλής - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

i

© Intime

Σεφτέ στις νίκες για τον Ηρακλή - «Απέδρασε» από την Τρίπολη ο Παναργειακός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:57 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 20.10.2024

Ο Ηρακλής επέστρεψε στο Καυτανζόγλειο και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Ηρακλής πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Διαμαντή να δίνει τη λύση!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2, ο Γηραιός επέστρεψε στο Καυτανζόγλειο και υποδέχτηκε τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, πανηγυρίζοντας το τρίποντο με... αγχωτικό τρόπο.

Απίστευτος Μανωλάς: Εκανε ντεμπούτο με τον Πανναξιακό και σκόραρε πέντε γκολ σε 34 λεπτά! (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:15 - 20.10.2024

Απίστευτος Μανωλάς: Εκανε ντεμπούτο με τον Πανναξιακό και σκόραρε πέντε γκολ σε 34 λεπτά! (vid)

Ονειρικό ντεμπούτο με τον Πανναξιακό είχε ο Κώστας Μανωλάς, καθώς ο άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού στο πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα αγωνίστηκε για 34 λεπτά και πέτυχε πέντε τέρματα, αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης!

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι το 73ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να αντέχουν στην πίεση, όμως ο Διαμαντής με ένα σουτ διαμόρφωσε το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Στάικου ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 5 πόντους.

Τη διαφορά στα σημερινά (20/10) αποτελέσματα έκανε το μεγάλο διπλό του Παναργειακού στην Τρίπολη. Το σύνολο του Βαζάκα επιβλήθηκε του Asteras Aktor Β΄ (1-3), με τους Ντιαλό, Καμπράν και Τσιράκη να βρίσκουν δίχτυα για τους φιλοξενούμενους. Το μόνο που κατάφεραν οι Αρκάδες ήταν να βρουν το γκολ της μείωσης με τον Κωστέα στο 52΄, το οποίο ωστόσο δεν αποτέλεσε αρκετό.

Από την άλλη, το Αιγάλεω υποδέχτηκε τα Χανιά κι επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Με σκόρερ τον Μπάμπη στο 75ο λεπτό, η ομάδα της Αθήνας επικράτησε των Κρητικών κι ανέβηκε στην 4η θέση, έχοντας 8 πόντους.

Τέλος, το πιο... χορταστικό ματς διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Ο Μακεδονικός πήρε τη νίκη κόντρα στην Καβάλα και μέτρησε το δεύτερο σερί τρίποντο (4-2) στην έδρα του. Ταβάρες, Γιακουμάκης (δις) και Τοπαλίδης σκόραραν για τους γηπεδούχους, ενώ οι κυανόλευκοι μείωσαν δύο φορές σε 2-1 και 3-2 με τον Παπαδόπουλο και τον Μάντιτς.