Τα πρόγραμμα της  Super League 2 για τη νέα σεζόν - Πότε παίζουν ΑΕΚ Β' και ΠΑΟΚ Β'

Τα πρόγραμμα της Super League 2 για τη νέα σεζόν - Πότε παίζουν ΑΕΚ Β' και ΠΑΟΚ Β'

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:42 - 09.09.2024

Το πρόγραμμα στη Super League 2 έγινε γνωστό, μετά την κλήρωση που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Κάντζα.

Τη Δευτέρα (9/9) το πολυτελές ξενοδοχείο Holiday Inn φιλοξένησε την κλήρωση της Super League 2 και μέσα από αυτή έγινε γνωστό το πρόγραμμα της νέας χρονιάς. Θυμίζουμε πως ο Β' όμιλος θα έχει πλέον 10 ομάδες, αφού ο Ιωνικός δεν θα συμμετέχει τελικά στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων δήλωσε αδυναμία κι αποχώρησε από τη λίγκα. Έχει τη σημασία του αυτό διότι, παρουσία των Νικαιωτών, μαζί με την προσθήκη του Αστέρα Τρίπολης Β, οι ομάδες ήταν 21 – εξ ου και αποφασίστηκε και φέτος να διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε δύο ομίλους και όχι σε έναν, ενιαίο. Ο Βόρειος θα απαρτίζεται από 11 ομάδες, ενώ ο Νότιος από 10.

Θυμίζουμε πως Καβάλα, Πανιώνιος και Παναργειακός επέστρεψαν στη δεύτερη κατηγορία, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί ο νεοφώτιστος Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

1ος όμιλος: Διαγόρας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Ηρακλής, Καβάλα, Καμπανιακός, Λάρισα, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β και ΠΑΣ Γιάννινα.
2ος όμιλος: ΑΕΚ Β, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης Β, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Κηφισιά, Παναργειακός, Παναχαϊκή, Πανιώνιος και Χανιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη διαδικασία παρακολούθησε από κοντά και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Πάολο Βαλέρι. Ο ίδιος μάλιστα, συνομίλησε με τον γενικό διευθυντή του ΠΣΑΠΠ, Γιάννη Μπράχο, με την κουβέντα να γίνεται σε θερμό κλίμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League 2 μέχρι την 9η αγωνιστική: