Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός Β', αποχαιρέτισε το «Σεραφείδιο» για φέτος με ισοπαλία η ΑΕΚ Β'
i

© Intime

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός Β', αποχαιρέτισε το «Σεραφείδιο» για φέτος με ισοπαλία η ΑΕΚ Β'

Sportal newsroom 18:05 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε από την Παναχαϊκή με 2-0 και πλέον «κλείδωσε» ο υποβιβασμός του, ενώ η ΑΕΚ Β' ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Νίκη Βόλου στο τελευταίο ματς της στο «Σεραφείδιο» για φέτος.

Δεν θα αγωνίζεται στη Super League 2 την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός Β'! Το Τριφύλλι γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Παναχαϊκή και υποβιβάστηκε μαθηματικά, καθώς είναι στο -7 από το Αιγάλεω με μία αγωνιστική να απομένει για το φινάλε της χρονιάς.

Οι Πατρινοί πήραν το προβάδισμα στο 48' χάρη σε γκολ του Ερνάντες, ενώ στο 69' ο Μασούρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η Παναχαϊκή με αυτή τη νίκη παρέμεινε στην κορυφή των playouts του Β' ομίλου, ενώ φυσικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας για τα playouts Αιγάλεω και Διαγόρας ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε 3-1 του Γιούχτα στον Ρέντη, σε ένα ματς που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί.

Όσον αφορά τη μία και μοναδική αναμέτρηση για τα playoffs της Super League 2, ΑΕΚ Β' και Νίκη Βόλου ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο «Σεραφείδιο».

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Πέττα, ενώ στο 32' ο Ζαν-Πιέρ Τιεΐ σκόραρε μετά από ασίστ του Μαχαίρα για το τελικό 1-1. Στην τελευταία αγωνιστική η Ένωση θα κοντραριστεί με τον πρωταθλητή Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και οι Θεσσαλοί θα αντιμετωπίσουν τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη.