Σε κλειστό κύκλο η κλήρωση της Super League λόγω της φωτιάς

Σε κλειστό κύκλο η κλήρωση της Super League λόγω της φωτιάς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:37 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Toποθεσία καθώς και διαδικασία θα αλλάξει η κλήρωση της Stoiximan Super League, με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στο Λαγονήσι.

Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Λαγονήσι συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα, αφού αρκετά σπίτια έχουν καεί από το πέρασμα της λαίλαπας. Οι δυνάμεις που επιχειρούν είναι αρκετές, ωστόσο τα μποφόρ που πνέουν στην περιοχή κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της κατάσβεσης.

Με αφορμή τις πυρκαγιές, λοιπόν, αποφασίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή να αλλάξει η τοποθεσία της κλήρωσης για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Island. Όπως ανακοίνωσε η λίγκα, η διαδικασία θα διεξαχθεί σε κλειστό κύκλο, στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Η Super League αποφάσισε, λαμβάνοντας υπόψη τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, την αναβολή της Κλήρωσης του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League που ήταν προγραμματισμένη στο Island.

Η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα πραγματοποιηθεί σήμερα (21:00) στα γραφεία της Super League μόνο με τους εκπροσώπους των ομάδων και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της Super League.

Κουράγιο στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτές τις κρίσιμες ώρες».