Super League: Δυνατά ματς για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, «μάχη» σωτηρίας στη Λιβαδειά (vids)
i

Ιωνικός - Παναθηναϊκός/ ©Intime

Super League: Δυνατά ματς για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, «μάχη» σωτηρίας στη Λιβαδειά (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:20 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 20.08.2024

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League. Δύσκολα ματς για τους Big- 4, ενώ Λεβαδειακός και Ιωνικός θα τα δώσουν όλα σε ένα ματς «ζωής και θανάτου».

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται απόψε στη «μάχη» δίνοντας το τελευταίο τους ματς της Super League για το 2022. Το ματς Λεβαδειακός - Ιωνικός (17:00, Novasports Prime) ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ένας αγώνας που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ζωής και θανάτου» μιας και είναι οι ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς. Αμφότεροι την περασμένη αγωνιστική κατάφεραν να «κόψουν» βαθμούς από Άρη (1-1) και Παναθηναϊκό (1-1) αντίστοιχα. 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός υποδέχεται στην κατάμεστη Λεωφόρο τον ΟΦΗ (21:30, COSMOTE SPORT 1 HD), με το ματς αυτό να κλείνει την αυλαία του σημερινού προγράμματος της Super League. Οι «πράσινοι» μετά την «γκέλα» την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ιωνικό (1-1) στη Νεάπολη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Από την άλλη οι Κρητικοί, ηττήθηκαν από τον Ατρόμητο (0-1) εντός έδρας και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους «πράσινους». 

Αραούχο: «Πρέπει να σεβαστούμε τη δουλειά του Παναθηναϊκού - Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:28 - 28.12.2022

Αραούχο: «Πρέπει να σεβαστούμε τη δουλειά του Παναθηναϊκού - Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ»

Ο Σέρχιο Αραούχο παραχώρησε συνέντευξη στο «Φως» και μίλησε για όλους και για όλα. Ο αρχηγός της «Ένωσης» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ΑΕΚ , τη σχέση του με τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και για τον αδικοχαμένο Άλκη.

Η ΑΕΚ καραδοκεί πίσω από τον Παναθηναϊκό. Την περασμένη αγωνιστική η «Ένωση» επικράτησε 3-0 της Λαμίας, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το «στραβοπάτημα» των «πράσινων» και πλησίασε τη διαφορά στους έξι βαθμούς. Με πάνω από 5.000 φιλάθλους στο πλευρό τους οι «κιτρινόμαυροι» στο Πανθεσσαλικό θα προσπαθήσουν να περάσουν το εμπόδιο του Βόλου και να κλείσουν την χρονιά με ιδανικό τρόπο. Ο αγώνας έχει οριστεί στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από την COSMOTE SPORT 2 HD. 

Ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη του στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (0-2) έφθασε τους 28 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση, αφήνοντας τέταρτο τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απόψε φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (20:00, Novasports Prime) και θέλει να πετύχει την πέμπτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση μάλιστα που η ΑΕΚ ηττηθεί στο Βόλο, ο ΠΑΟΚ θα πλησιάσει στον ένα βαθμό. 

Τέλος, η νίκη για τον Ολυμπιακό στο αποψινό ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (18:00, COSMOTE SPORT 3 HD) μοιάζει μονόδρομος. Οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη αγωνιστική αν και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2). Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκοι» με 26 βαθμούς. 12 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό (38), που βρίσκεται στην κορυφή.