Η Super League όρισε τους εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής

Super League

i

© Super League

Η Super League όρισε τους εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:31 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 14.08.2024

Με ανακοίνωσή της, η Super League γνωστοποίησε το πότε θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ κόντρα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό αντίστοιχα, οι οποίες αναβλήθηκαν στην πρεμιέρα.

Η Super League ανακοίνωσε τους ορισμούς των δύο αναμετρήσεων της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, οι οποίες είχαν αναβληθεί.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε πως την Κυριακή 8/10, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στην Opap Arena στις 19:30, ενώ δύο ώρες αργότερα Παναθηναϊκός και Ατρόμητος θα κοντραριστούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21:30).

Να θυμίσουμε πως το ματς στη Λεωφόρο ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος είχε οριστεί για το Σάββατο (19/8), αλλά η αστυνομία ζήτησε την αναβολή του, επειδή την ίδια μέρα η ΑΕΚ υποδέχτηκε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» στη ρεβάνς του 1-2 στην Κροατία.

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έχει δεδομένα και επιλογές για την ενδεκάδα του ντέρμπι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:59 - 25.09.2023

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έχει δεδομένα και επιλογές για την ενδεκάδα του ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διαχειρίζεται ένα σύνολο αγώνων, με την ανάγκη για σταθερότητα, ξεκούραση και την αντιμετώπιση των προβλημάτων να επηρεάζουν τον σχεδιασμό του Σέρβου.

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή», έγραφε η σχετική ανακοίνωση.