Χωρίς Τζαγκόεφ η Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Λεωνίδας Βόκολος.

i

©intime

Χωρίς Τζαγκόεφ η Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:30 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Χωρίς τον Άλαν Τζαγκόεφ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό η Λαμία, με τον Λεωνίδα Βόκολο να ανακοινώνει την 21μελή αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας.

Η Λαμία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (04/11, 17:30) τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θέλει να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και εκμεταλλευόμενη και την καλή ψυχολογία από τη σημαντική νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη, θέλει να κάνει την υπέρβαση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Άλαν Τζαγκόεφ, ενώ εκτός παραμένουν και οι Πάβλοβετς, Στάνκο, Νάγκι και Σαραμαντάς.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας

Με Βιλένα η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:08 - 03.11.2023

Με Βιλένα η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία

Με τον Τόνι Βιλένα και συνολικά 23 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τη Λαμία (4/11, 17:00) στο «Αθ. Διάκος» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Εκτός για τρίτο σερί αγώνα ο Χουάνκαρ.

Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Σαντάνα, Τσιλούλης, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς και Ακούνια.