Η δράση στη Super League συνεχίζεται: Η Κηφισιά είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της στα... σαλόνια της πρώτης κατηγορίας

Κηφισιά

i

© Kifisia FC

Η δράση στη Super League συνεχίζεται: Η Κηφισιά είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της στα... σαλόνια της πρώτης κατηγορίας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:06 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League, σε ένα ιστορικό ματς για τη νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο «Πανθεσσαλικό», στην οποία Βόλος και Λαμία έμειναν ισόπαλοι (2-2), σειρά έχει το ιστορικό ντεμπούτο της Κηφισιάς. Η δράση για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League συνεχίζεται, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (19/8, 20:00).

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε γνωστή την πρώτη του επίσημη αποστολή και σε αυτή θα υπάρχει μία απουσία, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του τεχνικού. Αντιθέτως, σε αυτή βρέθηκαν κανονικά τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα της ομάδας, όπως είναι ο Σωτήρης Νίνης, ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που πήραν μεταγραφή στον σύλλογο της ομώνυμης πόλης.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Λουμόρ, Παππάς, Μασούρας, Τσάπαν, Σάκιτς, Πέιος, Παπασάββας, Πρίτσας, Αντούνες, Νίνης, Σάντος, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Παντελίδης, Άντερεγκεν

Στην αντίπερα όχθη, ο γηπεδούχος ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και θέλει να κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Θανάσης Στάικος συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων τους νεοαποκτηθέντες Χουάν Γκάρο και Μάριο Τσαούση

Αντίθετα εκτός έμειναν ο Νίκος Λώλης που είναι με την Εθνική Νέων, ο τραυματίας Κύρκος (θα απουσιάσει για 2-3 μήνες), ο Φοφανά που κάνει αποθεραπεία και για λόγους τακτικής οι Μπεγκάλα, Μπιλμπάο, Σούλης, Μίνα, Μπορταγκαράι, Τσίρης, Ναούμης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Βρακάς, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πανάγου, Τσαούσης, Καραχάλιος, Κιάκος, Ριένστρα, Λιάσος, Τζίνο, Αλέξανδρος Λώλης, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Κόντε, Λεό.

Το mini doc για την ιστορική άνοδο της Κηφισιάς

Λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι της Κηφισιάς στην πρώτη κατηγορία, η νεοφώτιστη ΠΑΕ έκανε τα αποκαλυπτήρια του mini doc, μέσα από το οποίο περιγράφονται τα συναισθήματα και οι εικόνες που έζησαν τα μέλη της ομάδας την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα των βορείων προαστίων τερμάτισε στην πρώτη θέση του νότιου ομίλου της Super League 2 κι έτσι πήρε την πολυπόθητη άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της.