Για την πρώτη νίκη ο Ατρόμητος στο Ηράκλειο - Επιστροφή στον «λάκκο των λεόντων» για τον Πανσερραϊκό

Ατρόμητος - ΟΦΗ

i

© Intime

Για την πρώτη νίκη ο Ατρόμητος στο Ηράκλειο - Επιστροφή στον «λάκκο των λεόντων» για τον Πανσερραϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:42 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 14.08.2024

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανοίγει με δύο σημαντικές αναμετρήσεις σε Ηράκλειο και Σέρρες.

Οι υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη ολοκληρώθηκαν και πλέον άπαντες επιστρέφουν στην εγχώρια δράση.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League θα ανοίξουν δύο αναμετρήσεις σε Ηράκλειο και Σέρρες. Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο (23/9) ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο (17:30), ενώ 2,5 ώρες αργότερα Πανσερραϊκός και Λαμία θα κοντραριστούν (20:00) στον «λάκκο των λεόντων».

Σε ότι αφορά το ματς της Κρήτης, η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας προέρχεται από την ισοπαλία απέναντι στη Λαμία (2-2) και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στην έδρα τους, οι Κρητικοί έχουν το απόλυτο τη φετινή σεζόν, μετρώντας δύο σπουδαία αποτελέσματα κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ (3-2, 1-0).

Από την άλλη, ο Ατρόμητος ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ την τελευταία αγωνιστική έμεινε ισόπαλος στο Περιστέρι κόντρα στον Βόλο (1-1).

Ο Λιθουανός τεχνικός του ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει στους ανέτοιμους Ριέρα και Ντίκο. Από την άλλη, ο Κρις Κόλμαν θα στερηθεί τον ανέτοιμο λόγω κάκωσης στο γόνατο Ντιρκς και τον Κιβρακίδη.

Πιθανές ενδεκάδες: 

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας - Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ - Έντερ, Κούντε - Βαλένσια, Καμαρά, Ρομπάιγ - Αντζιέλσκι

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν - Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος - Λάρσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Τοράρινσον - Τοράλ - Λουίς Φελίπε

Στο άλλο ματς της μέρας, ο Πανσερραϊκός θα δώσει το πρώτο του ματς για τη φετινή σεζόν στη φυσική του έδρα, στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «αυτοκτόνησε» κόντρα στην Κηφισιά σε ένα συγκλονιστικό ματς με δραματικό φινάλε (4-4), ενώ η Λαμία έμεινε ισόπαλη στην έδρα της κόντρα στον ΟΦΗ (2-2). Οι δύο ομάδες ψάχνουν την πολυπόθητη επιστροφή στις νίκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ουρουγουανός τεχνικός των γηπεδούχων δεν μπορεί να υπολογίζει στους Στίνα, Γούλερι, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», ο Λεωνίδας Βόκολος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Νάγκι, Τζανδάρη, Λέικ, Τσούκαλου, καθώς και του Σαραμαντά, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννιδης, Μπέργκστρομ, Γκοτζαμανίδης, Πατευράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος, Τόμας, Πηλέας, Άλεξιτς

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Πάβλοβετς, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Λόνγκο, Σλίβκα, Νούνιες, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιλούλης, Καρλίτος