Για την επιστροφή στις νίκες ΟΦΗ και Βόλος

Για την επιστροφή στις νίκες ΟΦΗ και Βόλος

Ιάσονας Τσίλης 09:06 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 14.08.2024

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανοίγει σήμερα (24/11) με τον ΟΦΗ να υποδέχεται το Βόλο στο «Γεντί Κουλέ».

Επιστροφή στη δράση στη Super League, μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, την τελευταία πριν τον Μάρτιο και τα playoff του Euro 2024.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται το Βόλο, με τους Κρητικούς να επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες έπειτα από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται υπό πίεση.

Ο Βόλος απ' την άλλη θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν με τον Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας για δεύτερη φορά στην καριέρα του και θα προσπαθήσει να την ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν, χωρίς τους Βούρο, Μπάκιτς και Τοράλ, ενώ για τους Βολιώτες εκτός είναι οι Παπαδόπουλος και Σιαμπάνης, με μοναδικό διαθέσιμο τερματοφύλακα τον Κόστιτς. Μπερτόλιο και Ντιρεστάμ συμπληρώνουν το απουσιολόγιο.

Οι αποστολές των ομάδων

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Καρώ, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγκος, Νέιρα, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Κουτεντάκης, Ντίκο, Φελίπε, Μοσκέρα

«Ζητάμε την άμεση διακοπή συνεργασίας με τον κ. Κλάτενμπεργκ»: Αυτά ανέφερε η επιστολή των 11 ομάδων προς τη Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:39 - 22.11.2023

«Ζητάμε την άμεση διακοπή συνεργασίας με τον κ. Κλάτενμπεργκ»: Αυτά ανέφερε η επιστολή των 11 ομάδων προς τη Super League

Την παραίτηση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ζήτησαν μέσω επιστολής τους προς τη Super League έντεκα ομάδες, οι οποίες υποστήριξαν πως ο ίδιος δεν έχει ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

Βόλος: Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μωραϊτης, Γκαρσία