Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι «λένε» οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι «λένε» οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:05 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 14.08.2024

Μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, που είναι και πρωτοπόρος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ;

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς στο γήπεδο της Καισαριανής, έφθασε τους 28 βαθμούς κι οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς διεύρυνε το αήττητο σερί της και παρέμεινε στο +4 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε από την Τρίπολη και την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 3-0 της Λαμίας και στο +5 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με ανατροπή τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. 

DNA του Μιχάλη Κατσούρη και οπαδού της ΑΕΚ εντοπίστηκε από τις Αρχές
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:39 - 13.11.2023

DNA του Μιχάλη Κατσούρη και οπαδού της ΑΕΚ εντοπίστηκε από τις Αρχές

DNA του νεκρού φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη καθώς επίσης και του Έλληνα που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για καταδικαστική απόφαση που είχε για επεισόδια εντόπισαν πριν από λίγο στα εργαστήρια οι αρχές.

Μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League οι στοιχηματικές εταιρείες «αναδεικνύουν» πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, το να κατακτήσουν τον τίτλο οι «πράσινοι» έχει απόδοση 2.50. Λίγο πιο ψηλά βρίσκεται η ΑΕΚ με απόδοση 3.00 και στο 4.00 είναι ο Ολυμπιακός. Το να αναδειχθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ έχει απόδοση 9.00. 

Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!