Ποιος είναι φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης Stoiximan Super League; Αυτές είναι οι αποδόσεις των στοιχηματικών

Το τρόπαιο της Stoiximan Super League

i

© Intime

Ποιος είναι φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης Stoiximan Super League; Αυτές είναι οι αποδόσεις των στοιχηματικών

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:05 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 29.05.2024

Καλά-καλά δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η φετινή Stoiximan Super League και ήδη άρχισαν να βγαίνουν τα φαβορί για την επόμενη. Ποια ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σηκώσει το τρόπαιο της σεζόν 2024-25;

Ένα συγκλονιστικό φινάλε επιφύλασσε η φετινή σεζόν της Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής στο... παρά πέντε. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στη Λαμία, αφού εκείνος επικράτησε του Άρη με 2-1 και έκανε φιέστα στην κατάμεστη Τούμπα.

Μπορεί, λοιπόν, η Θεσσαλονίκη να μην έχει... ξεμεθύσει ακόμα, ωστόσο ήδη άρχισαν οι προβλέψεις για την επόμενη χρονιά. Ειδικότερα, οι στοιχηματικές έκαναν γνωστά τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της χρονιάς 2023-24, γνωστοποιώντας τις αποδόσεις για τους υποψήφιους διεκδικητές του τίτλου.

Στην πρώτη θέση, λοιπόν, δεσπόζει ο Ολυμπιακός! Η αλλαγή που έφερε ο Μεντιλίμπαρ στον σύλλογο του Πειραιά φαίνεται πως έχει αντίκτυπο στο κομμάτι του στοιχήματος. Ο Ισπανός μετέτρεψε ένα κλαμπ που όδευε προς την καταστροφή σε μία ομάδα που διεκδικούσε την κούπα και που έφτασε έως τον τελικό του Εuropa Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι», κάπως έτσι, αποτελούν τον επικρατέστερο υποψήφιο για κατάληψη της κορυφής, με απόδοση 1.95.

Γιατί το τρόπαιο της Stoiximan Super League ήταν στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:03 - 20.05.2024

Γιατί το τρόπαιο της Stoiximan Super League ήταν στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη;

Στην Αθήνα... περίμενε το τρόπαιο της Stoiximan Super League τον νικητή της διοργάνωσης (ο οποίος ήταν εν τέλει ο ΠΑΟΚ), κάτι που δεν άρεσε σε αρκετούς. Ωστόσο η απάντηση πίσω από αυτό το γεγονός είναι απλή και έχει να κάνει με την κοινή λογική.

Επόμενη στη σειρά είναι η περσινή πρωταθλήτρια, ΑΕΚ, η οποία και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες μετά τους «ερυθρόλευκους». Ο σταθερός κορμός του Αλμέιδα και το mentality που έχει περάσει εκείνος σε ένα πλούσιο ρόστερ, αποτελούν τα θετικά χαρακτηριστικά για το δεύτερο πρωτάθλημα μέσα σε τρία χρόνια. Για αυτό και οι στοιχηματικές δίνουν την Ένωση σε απόδοση 3.00.

Τρίτος στη σειρά είναι ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, που φέτος πήγε κόντρα στα προγνωστικά. Μετά τη Λαμία και το 1-1 όλα έδειχναν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα χρειαστεί ένα θαύμα για να βγει πρώτος, όμως υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου το θαύμα έγινε πραγματικότητα. Ωστόσο, το σενάριο να επαναληφθεί κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο για τις εταιρείες στοιχηματισμού, που δίνουν στους «Θεσσαλονικείς» απόδοση 5.00 για την κορυφή.

Πάνω από ένα εκατ. εισιτήρια κόπηκαν φέτος στη Stoiximan Super League - Ποια ομάδα είχε τον μεγαλύτερο μ.ο. και ποια τον μικρότερο;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:21 - 20.05.2024

Πάνω από ένα εκατ. εισιτήρια κόπηκαν φέτος στη Stoiximan Super League - Ποια ομάδα είχε τον μεγαλύτερο μ.ο. και ποια τον μικρότερο;

Σχεδόν 1,3 εκατ. εισιτήρια κόπηκαν στους φετινούς αγώνες της Stoiximan Super League, με το ελκυστικό προϊόν να προσελκύει τους φιλάθλους στα γήπεδα. Τον μεγαλύτερο μ.ο. ανά αγώνα κατέγραψε η ΑΕΚ, ενώ τον χειρότερο τον είχε η Κηφισιά.

Τελευταίος είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το καλοκαίρι του 2023 ξεκινούσε ως ένας από τους επικρατέστερους διεκδικητές της Stoiximan Super League. Το «τριφύλλι» μετέτρεψε μία ονειρική σεζόν, με παραλίγο παρουσία σε ομίλους Champions League και εξαιρετικές επιδόσεις στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, σε ένα δυνατό πισωγύρισμα. Μπορεί να διεκδικεί ακόμα το Κύπελλο Ελλάδας, παρόλα αυτά οι στοιχηματικές εταιρείες δεν πιστεύουν τόσο ότι μπορεί να βρεθεί στην πρώτη θέση του χρόνου. Για αυτό και τον δίνουν σε απόδοση 7.00