Παράγοντας ΠΑΕ της Super League ξυλοκόπησε επιχειρηματία - Κατέθεσε μήνυση ο δεύτερος

Super League

i

© Intime

Παράγοντας ΠΑΕ της Super League ξυλοκόπησε επιχειρηματία - Κατέθεσε μήνυση ο δεύτερος

Sportal newsroom 21:33 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 14.08.2024

Παράγοντας ΠΑΕ της Stoiximan Super League φαίνεται να ενεπλάκη σε επεισόδιο με επιχειρηματία, με τον πρώτο να γρονθοκοπεί τον δεύτερο και εκείνος με τη σειρά του να καταθέτει μήνυση.

Πρωταγωνιστής σε σοβαρό επεισόδιο ήταν παράγοντας ΠΑΕ η οποία αγωνίζεται στη Stoiximan Super League, με τον εν λόγω άνδρα να ξυλοκοπεί έναν επιχειρηματία. Το περιστατικό φαίνεται να σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, όπως κατήγγειλε το θύμα, το οποίο μάλιστα κατέθεσε και μήνυση εναντίον του θύτη για το επεισόδιο.

Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό, όπως υποστήριξε το MEGA, σημειώθηκε στα γραφεία στελέχους υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης, όταν κορυφαίος παράγοντας ΠΑΕ τον επισκέφθηκε εκεί. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως πρόκειται για ένα άτομο, του οποίου η ομάδα έχει ως βάση την ευρύτερη περιφερειακή περιοχή της Αθήνας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σκηνικό έλαβε χώρα όταν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται τον κατασκευαστικό τομέα, κατήγγειλε ότι ο κορυφαίος παράγοντας ήθελε να πάρει μερίδιο από έργο που είχε ανατεθεί στον μηνυτή από Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Μεγάλη άνοδος στη δημοφιλία της Εθνικής μας ομάδας - Πάνω από τους συλλόγους τη βάζει το 51%
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:56 - 05.10.2023

Μεγάλη άνοδος στη δημοφιλία της Εθνικής μας ομάδας - Πάνω από τους συλλόγους τη βάζει το 51%

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Nielsen για λογαριασμό της UEFΑ η Εθνική μας ομάδα είναι πιο δημοφιλής από τους συλλόγους της χώρας, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος για τη Super League.

Μετά τη διαφωνία που εικάζεται πως είχαν οι δύο άνδρες, ο δεύτερος άρχισε να ξυλοκοπεί τον πρώτο. Παράλληλα, όπως διευκρινίζεται, άρχισε να τον απειλεί πως θα του στείλει κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, προκειμένου να πραγματοποιήσει έκτακτους ελέγχους στις επιχειρήσεις του.