Ποιος άξιζε να κατακτήσει τη φετινή Stoiximan Super League (poll)

Η φιέστα του ΠΑΟΚ

i

© Intime

Ποιος άξιζε να κατακτήσει τη φετινή Stoiximan Super League (poll)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:40 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 29.05.2024

Ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα έλαβε και επίσημα τέλος! Ο ΠΑΟΚ το κατέκτησε, η ΑΕΚ το πάλεψε, ο Ολυμπιακός έζησε με τα «αν» και ο Παναθηναϊκός «λύγισε» στο τέλος της διαδρομής. Ποιος άξιζε να κατακτήσει τη φετινή Stoiximan Super League;

Τίτλου τέλους μπήκαν στη Stoiximan Super League, η οποία μέχρι και το τελευταίο λεπτό πρόσφερε συγκίνηση, σασπένς και αρκετά ακόμα δημοσιογραφικά κλισέ... Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023 - 24 στέφθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε μεγάλο «διπλό» στο «Κλ. Βικελίδης» (2-1) εναντίον του Άρη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε τη μεγάλη υπέρβαση που λίγοι πίστεψαν και σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίγκας. Μετά τη Λαμία και το 1-1 στο «Αθ. Διάκος», η ομάδα του Λουτσέσκου χρειαζόταν το τέσσερα στα τέσσερα και παράλληλα μία εξτρά ήττα της ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν της Ένωσης σε ένα υπέροχο ματς, εκμεταλλεύτηκαν το δώρο του Ολυμπιακού εναντίον της ομάδας του Αλμέιδα και πρόσθεσαν ένα ακόμα - το τέταρτο - κύπελλο στην τροπαιοθήκη τους.

Γιατί το τρόπαιο της Stoiximan Super League ήταν στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:03 - 20.05.2024

Γιατί το τρόπαιο της Stoiximan Super League ήταν στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη;

Στην Αθήνα... περίμενε το τρόπαιο της Stoiximan Super League τον νικητή της διοργάνωσης (ο οποίος ήταν εν τέλει ο ΠΑΟΚ), κάτι που δεν άρεσε σε αρκετούς. Ωστόσο η απάντηση πίσω από αυτό το γεγονός είναι απλή και έχει να κάνει με την κοινή λογική.

Από την άλλη στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μένει εκείνο το 2-1 του Βίντα στην Τούμπα, η κακή εικόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο τέλος η απώλεια του πρωταθλήματος. Σε αυτά προστίθεται και η χαμένη ευκαιρία του Ανσαριφάρντ στο χθεσινό Άρης - ΠΑΟΚ, η οποία ήταν και η χαριστική βολή στη σκέψη ενός χαμένου τίτλου. Κάπως έτσι, η Ένωση έχασε την ευκαιρία να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο, με την έκφραση στο πρόσωπο του Αλμέιδα να αποτυπώνει την απογοήτευση σε όλο τον οργανισμό των «κιτρινόμαυρων».

Όσο για τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί του - και όχι μόνο - έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τη λέξη «αν». «Αν είχε έρθει νωρίτερα ο Μεντιλίμπαρ;» είναι ολόκληρη η απορία, αφού ο Ισπανός τεχνικός πήρε ένα κλαμπ που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και το οδήγησε στις επιτυχίες. Από τη μοναξιά της 4ης θέσης, ο σύλλογος του Πειραιά βρέθηκε να κυνηγά το πρωτάθλημα μέχρι αυτό να πλησιάσει στο τέλος του. Στα επιτεύγματα, φυσικά, συγκαταλέγεται και η παρουσία στον τελικό του Europa Conference League.

Το τρομερό βίντεο με το ταξίδι του τροπαίου από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:32 - 20.05.2024

Το τρομερό βίντεο με το ταξίδι του τροπαίου από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

Η διοργανώτρια αρχή με ένα συγκλονιστικό βίντεο παρουσίασε το ταξίδι του τροπαίου με ιδιωτική πτήση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, ώστε αυτό να καταλήξει στα χέρια του ΠΑΟΚ.

Τέλος υπάρχει και ο Παναθηναϊκός! Μία ομάδα που μπήκε στην κούρσα του πρωταθλήματος ως το δεύτερο φαβορί για την κατάκτησή του και τελικά κατέληξε να χάσει και την εξασφαλισμένη ευρωπαϊκή θέση μέσω της κατάταξης στη Stoiximan Super League. Ένας σύλλογος ο οποίος για πολλούς είχε ως αρχιτέκτονα τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είδε το έργο του να μετατρέπεται σε... συντρίμμια από τον Φατίχ Τερίμ.

Ήταν ο ΠΑΟΚ ο δίκαιος πρωταθλητής; Άξιζε η ΑΕΚ κάτι καλύτερο ακόμα και στην τελευταία αγωνιστική; Θα μπορούσε να είχε πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ; Ήταν δυνατόν ο Παναθηναϊκός να είχε διαφορετική τύχη στη λίγκα; Ποιος πιστεύετε ότι άξιζε να κατακτήσει τη φετινή Stoiximan Super League:

Loading Poll...
🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 20.05.2024

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν το φινάλε της Stoiximan Super League, με το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κατάκτηση του τίτλου, την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.