Που θα δείτε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα
i

©intime

Που θα δείτε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα

Ορέστης Καδδάς • 09:07 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 14.08.2024

Ολοκληρώνονται οι αγώνες της 7ης αγωνιστικής της Super League με τις αναμετρήσεις του ΟΦΗ με την ΑΕΚ στο Ηράκλειο και του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Στο τέλος της μπαίνει και η αγωνιστική της Super League με τους αγώνες της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Η αναμέτρηση που στρέφει τα περισσότερα βλέμματα πάνω της γίνεται στο Ηράκλειο Κρήτης μεταξύ του ΟΦΗ, που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν και της πληγωμένης από απουσίες ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν νικήσει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Άρη εντός έδρας, αλλά προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με Λαμία, Ατρόμητο και Παναιτωλικό.

Η «Ένωση» δεν θα έχει στην αποστολή τον Λιβάι Γκαρσία που υπέστη θλάση αλλά και τους Άμραμπατ, Γιόνσον, Χατζισαφί, Βίντα αλλά και τον τιμωρημένο Σιντιμπέ.

Την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε από το Cosmote Sport 1 HD στις 20.00.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στο Περιστέρι σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, πρωταρχικά για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν, που θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή Super League.

Τον αγώνα θα δείτε στις 18.00 στο Novasports Prime.

H «λαβωμένη» ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Κρήτη απέναντι στον αξιόμαχο ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:53 - 02.10.2023

H «λαβωμένη» ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Κρήτη απέναντι στον αξιόμαχο ΟΦΗ

Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας(2/10) για την 7η αγωνιστική της Super League, αφού η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Κρήτη από τον πολύ μαχητικό ΟΦΗ, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει ΠΑΟΚ και Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Η βαθμολογία της Super League: