Πρώτη σε ψήφους η ένταξη της Stoiximan Super League στο EA SPORTS FC 2025

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Πρώτη σε ψήφους η ένταξη της Stoiximan Super League στο EA SPORTS FC 2025

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:34 - 07.07.2024

Ψηφοφορία με θέμα το ποιο πρωτάθλημα θα έπρεπε να ενταχθεί στο EA SPORTS FC 2025 διεξήγαγε η ιστοσελίδα «Fifauteam» και σε αυτή η Stoiximan Super League καταλαμβάνει την κορυφή.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και απανταχού gamers βρίσκονται εν αναμονή της κυκλοφορίας του EA SPORTS FC 2025, το οποίο αναμένεται να βγει στα καταστήματα τον Σεπτέμβριο του 2024. Με αφορμή αυτό, λοιπόν, η ιστοσελίδα «Fifauteam» αποφάσισε να διεξάγει ψηφοφορία, με θέμα το ποιο πρωτάθλημα θα πρέπει να βρίσκεται σε αυτό.

Την κορυφή σε αυτή τη λίστα πήρε μία λίγκα αρκετά γνώριμη για τους Έλληνες φιλάθλους... Ο λόγος για τη Stoiximan Super League, η οποία - μέχρι και τώρα που διεξάγεται η ψηφοφορία - βρίσκεται στην πρώτη θέση. Συγκεκριμένα, το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας έχει μαζέψει πάνω από 1300 ψήφους, προσπερνώντας ακόμα και αυτό της Βραζιλίας.

Βέβαια, η Serie A της Λατινικής Αμερικής δεν είναι η μοναδική την οποία προσπέρασε η Stoiximan Super League, αφού από κάτω της βρέθηκαν πάνω από 50 πρωταθλήματα. Πάντως, το γεγονός πως αυτή η ψηφοφορία διεξάγεται δεν σημαίνει πως η EA θα εντάξει οπωσδήποτε τη λίγκα της χώρας στο νέο της videogame.

Επιστρέφει ο Ολυμπιακός στο EA SPORTS FC 25 - Ποιες άλλες ελληνικές ομάδες θα συμπεριληφθούν στο παιχνίδι;

Την επιστροφή του στο EA SPORTS FC 25 ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην επόμενη έκδοση του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η ιστοσελίδα «Fifplay», η οποία ειδικεύεται στις λεπτομέρειες γύρω από τη δημιουργία αλλά και την κυκλοφορία του game.

Ο σύλλογος του Πειραιά φαίνεται πως θα επιστρέψει στο βιντεοπαιχνίδι, έπειτα από την απουσία του στις δύο προηγούμενες version. Τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και η Εθνική Ελλάδας δεν βρίσκονταν στο EA SPORTS FC 24, αφήνοντας απογοητευμένους κάποιους φανς του παιχνιδιού. Βέβαια, εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό, στη νέα έκδοση δεν θα βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο θα απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν θα είναι η μοναδική ομάδα της Stoiximan Super League που θα βρίσκεται στο EA SPORTS FC 25. Στη λίστα με τους συλλόγους θα βρίσκονται επίσης ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Τρεις ομάδες που βρίσκονταν και στην έκδοση του 2024. Όσο για τον Άρη, το κλαμπ της Θεσσαλονίκης δεν συμπεριλαμβάνεται στα κλαμπ του βιντεοπαιχνιδιού.