Προβλέψτε σωστά τα τελικά σκορ της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και κερδίστε πλούσια δώρα!

Προβλέψτε σωστά τα τελικά σκορ της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και κερδίστε πλούσια δώρα!

16:35 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 08.08.2024

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξαναμπαίνει στις ζωές μας και το Fans United του Sportal.gr σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε πλούσια δώρα, προβλέποντας σωστά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν βρίσκεται προ των πυλών!

Η Stoiximan Super League επανέρχεται στις ζωές μας στις 17 Αυγούστου και αναμένουμε για ακόμη μια σεζόν εντυπωσιακά ματς και αμέτρητες συγκινήσεις. Η δράση της πρώτης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

Σάββατο, 17 Αυγούστου


Βόλος - Ολυμπιακός, 20:00
ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός, 20:00

Κυριακή, 18 Αυγούστου

Λεβαδειακός - Athens Kallithea FC, 19:00
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης, 20:00
Ατρόμητος - Άρης, 20:30
ΑΕΚ - ΟΦΗ, 22:00

Δευτέρα, 19 Αυγούστου

Παναιτωλικός - Λαμία, 21:00

Λίγα λόγια για το Fans United

Το Fans United είναι η νέα gaming πλατφόρμα που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στο Sportal.gr και σας προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ποδοσφαιρικές σας γνώσεις. Μέσω του Top 7, των 7 δηλαδή επιλεγμένων αναμετρήσεων από την συντακτική ομάδα του Sportal.gr, μπορείτε να προβλέψετε σωστά τα αποτελέσματα του κάθε αγώνα και να κερδίσετε πλούσια δώρα!

Πώς λειτουργεί το Top 7

Το Top 7 είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και να προβλέψουν τα τελικά σκορ των επερχόμενων αγώνων της .

Η διαδικασία είναι απλή:

Κάνε sign in:
Εγγραφείτε στην πλατφόρμα του Fans United μέσα από το Sportal.gr.
Μαντέψτε τα τελικά σκορ: Δείτε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και προβλέψτε τα τελικά σκορ για κάθε παιχνίδι.
Κερδίστε πόντους: Κάθε σωστή πρόβλεψη σας δίνει πόντους. Όσο πιο ακριβής είναι η πρόβλεψή σας, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Ο χρήστης με τους περισσότερους πόντους στο τέλος της 1ης αγωνιστικής, θα είναι και ο νικητής αυτής της εβδομάδας.

Πλούσια δώρα και επιβραβεύσεις

Η συμμετοχή στο Fans United δεν σας δίνει μόνο την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας, αλλά σας προσφέρει και την δυνατότητα να κερδίσετε μοναδικά δώρα. Το απόλυτο δώρο της πρώτης αγωνιστικής είναι... τριπλό! Τρία σε ένα με την πρωτοποριακή τεχνολογία NXTPAPER της TCL

Βαθμολογίες/Τρόπαια/Αγαπημένα

Μέσα στην πλατφόρμα του Fans United μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες όλων των παικτών και να συγκρίνετε τις επιδόσεις σας με άλλους συμμετέχοντες.

Παράλληλα κερδίζετε τρόπαια, επιδεικνύοντας πόσο καλοί tipster είστε.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τους αγαπημένους σας παίκτες και ομάδες, να διαβάσετε όλες τις σχετικές ειδήσεις για αυτούς και φυσικά να παίξετε πολλά παιχνίδια που ανανεώνονται συνεχώς για να κρατούν το ενδιαφέρον σας αμείωτο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μπείτε στον κόσμο του Fans United και να κερδίσετε απίθανα δώρα. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας, προβλέψτε τα σκορ των αγώνων της Stoiximan Super League και γίνετε μέρος της μεγαλύτερης κοινότητας ποδοσφαιρόφιλων.

Στις 17 Αυγούστου η δράση ξεκινάει! Εσείς θα είστε εκεί;

Μπείτε ΕΔΩ για να παίξετε!