Συνάντηση Μάκη Γκαγκάτση με Ιβάν Σαββίδη

Συνάντηση Μάκη Γκαγκάτση με Ιβάν Σαββίδη

Sportal newsroom 21:12 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 05.08.2024

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ανοίγοντας έτσι τον κύκλο των επαφών του με τους ισχυρούς άνδρες των ΠΑΕ της Super League.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, είναι αυτός που ανέλαβε τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Και αυτό μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν πριν περίπου δύο εβδομάδες. Συγκεκριμένα, ο Μάκης Γκαγκάτσης εκλέχτηκε με την ψήφο 61 μελών από τα 70 που ψήφισαν συνολικά ενώ οκτώ ήταν λευκά και ένα άκυρο.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ έχει σηκώσει ήδη μανίκια και μάλιστα άνοιξε τον κύκλο των επαφών του με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Stoiximan Super League έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης σκοπεύει να πραγματοποιήσει και νέες ανάλογες κατ’ ίδιαν συναντήσεις στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον, με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα από την ενίσχυση της ενότητας μεταξύ των συλλόγων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!