«Τελικός» στα Γιάννινα για τον ΠΑΣ - Για να πάρει επιτέλους νίκη ο ΟΦΗ απέναντι στον Παναιτωλικό
i

©intime

«Τελικός» στα Γιάννινα για τον ΠΑΣ - Για να πάρει επιτέλους νίκη ο ΟΦΗ απέναντι στον Παναιτωλικό

Δημήτρης Χούπης 10:07 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στα Γιάννινα με στόχο τη νίκη που θα του δώσει βαθμολογική «ανάσα», ενώ λίγο μετά ο ΟΦΗ θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη μετά από τρεις μήνες απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανσερραϊκό για το δεύτερο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα των Ιωαννίνων έρχεται από τη «βαριά» ήττα με 4-0 από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας έτσι να βρίσκεται στην προτελευταία θέση ισοβαθμώντας με την Κηφισιά

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς, όπως ο Τζίμας, ο Τσαούσης και ο Παμλίδης, ενώ στη διάθεσή του είναι και ο Εραμούσπε. Εκτός έμειναν οι Μπιλμπάο, Γκάρο, Βρακάς, Ναούμης, Κύρκος, Μπεγκάλα και Μίνα.

Από την άλλη η ομάδα των Σερρών έρχεται από από εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας με 2-0 και θέλει να συνεχίσει θετικά στο πρωτάθλημα. Από τη μεριά του ο Πανσερραϊκός δεν ανακοίνωσε αποστολή  ενόψει του αγώνα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Ροσέρο, Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης – Λεό, Κόντε.

Πανσερραϊκός: Χοβάν – Δεληγιαννίδης, Κοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης – Στάικος, Μορέιρα – Τομάς, Ουάρντα, Πηλέας – Μπετανκόρ.

ΟΦΗ και Παναιτωλικός κλείνουν τη Σαββατιάτικη αγωνιστική δράση της Stoiximan Super League. Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στο Ηράκλειο λίγες μέρες πριν κοντραριστούν ξανά στην Κρήτη για το Κύπελλο Ελλάδος. 

Οι Κρητικοί έχουν να κερδίσουν από τον Οκτώβρη, όταν είχαν επικρατήσει της ΑΕΚ με 2-0. Από τότε αγνοούν τη λέξη νίκη στο πρωτάθλημα και έχουν στόχο να πάρουν τους πρώτους τρεις βαθμούς μετά από τρεις μήνες. Μπάκιτς και Χριστογεώργος είναι εκτός αποστολής.

Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου έρχεται από την εντός έδρας «βαριά» ήττα με 0-4 από τον Άρη. Μεσοβδόμαδα πήραν την ισοπαλία στο Ελ Πάσο (2-2) επί της Καλλιθέας και προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκτός για τον Γιάννη Πετράκη είναι ο Μλάντεν, ο Μπαλντασάρα και ο Οικονόμου

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Αμπάντα, Νέιρα, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μοσκέρα, Φελίπε, Τοράλ

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαλής, Μπρ. Ντουάρτε, Λιάβας, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες, Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης