Παραμένει φαβορί η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός δήλωσε «παρών»: Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ

Big-4

i

© Intime

Παραμένει φαβορί η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός δήλωσε «παρών»: Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:05 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 13.08.2024

Μετά την ήττα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο η κορυφή άλλαξε χέρια, όμως η ομάδα του Αλμέιδα παραμένει φαβορί για τον τίτλο. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Η 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League έλαβε τέλος, η κορυφή άλλαξε και το «θρίλερ» συνεχίζεται!

Από τη μία ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ κι έστειλε... μήνυμα. Στο ντέρμπι της Λεωφόρου, ο Βίντα άνοιξε το σκορ νωρίς και το «τριφύλλι» έφερε τα πάνω-κάτω χάρη στα γκολ των Μπακασέτα και Ιωαννίδη (2-1).

Από την άλλη, ο πρωτοπόρος πλέον ΠΑΟΚ μπορεί να τα βρήκε... σκούρα στο πρώτο μέρος κόντρα στη Λαμία, όμως πήρε τη νίκη με ανατροπή (3-1). Με σκόρερ τους Μιχαηλίδη και Σβαμπ (2), ο Δικέφαλος πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Μαρτίνεθ.

Τέλος, ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Φάληρο, επικρατώντας του Άρη με 3-0 χάρη στα τέρματα των Ελ Κααμπί, Ποντένσε και Καρβάλιο.

Όπως διαπιστώνεται, η μάχη για τον τίτλο θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να ακολουθούν και τον Ολυμπιακό να έρχεται τέταρτος στη σχετική λίστα.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΑΕΚ 2.00

ΠΑΟΚ 3.00

Παναθηναϊκός 6.00

Ολυμπιακός 11.00

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας των playoffs:

Από τον ΠΑΟΚ μέχρι και τον Ολυμπιακό, οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές. Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως στο φινάλε της σεζόν να υπάρχει ισοβαθμία μεταξύ δύο ή και περισσότερων ομάδων. Σε περίπτωση που προκύπτει αυτή, τότε λαμβάνονται υπόψιν τα εξής κριτήρια:

Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).

Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).

Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική της Stoiximan Super League

Στην επόμενη αγωνιστική το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena». Εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η «πρόβα» του τελικού, με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ενώ την αυλαία θα ανοίξει το παιχνίδι ανάμεσα σε Λαμία και Ολυμπιακό.