Τελευταία στροφή στα playouts της Stoiximan Superleague
i

©intime

Τελευταία στροφή στα playouts της Stoiximan Superleague

Sportal newsroom 08:45 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:04 - 29.05.2024

Βαθμολογικά αδιάφορη είναι η τελευταία αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague, με τις ομάδες που έχουν υποβιβαστεί να είναι ήδη γνωστές.

Η τελευταία αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague έφτασε, σε μία μέρα όπου οι αγώνες είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Κι αυτό γιατί οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί έχουν γίνει γνωστές από την προηγούμενη αγωνιστική.

Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν από του χρόνου θα αγωνίζονται στη Super League 2, ωστόσο θέλουν αμφότεροι να κλείσουν τη χρονιά με θετικό τρόπο. Η ομάδα των βορείων προαστίων φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:36 - 09.05.2024

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του

Η Κάρντιφ Σίτι καθέτεσε την τελική πρόταση της στον Ερόλ Μπουλούτ για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο Τούρκος δεσμεύτηκε να απαντήσει άμεσα. Στην Ελλάδα βρίσκεται συνεργάτης του παλαίμαχου αριστερού μπακ!

Για την ομάδα των Σερρών Τάσος Αυλωνίτης και Ισμαΐλα Ουεντραόγκο επέστρεψαν μετά την τιμωρία τους, ενώ εκτός είναι ο Οικονόμου.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Τσομπανίδης, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Πηλέας - Στάικος, Μορέιρα - Γούλερι, Τομάς, Παπαβασιλείου - Άλεξιτς.

Κηφισιά (Μπράτσος): Νικοπολίδης, Μιλίτσεβιτς, Βαφέας, Σπίνος, Κλωναρίδης - Νίνης, Σολόα - Σάντος, Πρίτσας, Τετέι - Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός

Ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία και πλέον έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη νέα σεζόν. Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Τραϊανός Δέλλας πήρε στην αποστολή τον Κώστα Γιαννούλη, του οποίου θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του, αφού θα «κρεμάσει τα παπούτσια του». Εκτός είναι οι τραυματίες Λερόι Αμπάντα, Μιγκέλ Μεγιάδο και Ανδρέας Αδαμάκης, όπως και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Ματέους Μπρεσάν, Μανουέλ Καλαφάτης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Από την άλλη για τον Παναιτωλικό εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ταμπίτζε και Μλάντεν, ο ανέτοιμος Οικονόμου, καθώς και οι Σενγκέλια, Χουάνπι, Μπαλντασάρα, Στάγιτς, Μπάμποκ.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Xριστογεώργος - Μαρινάκης, Λουκάο, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρισον- Μπάκιτς, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ισέκα

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες-Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Μαλής, Λιάβας, Τορεχόν-Πέρες, Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης-Μπ. Ντουάρτε, Πέδρο

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να έχει ήδη υποβιβαστεί, αλλά θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη απέναντι στον Βόλο. Για την ομάδα των Ιωαννίνων εκτός αποστολής είναι οι Νάγκι, Παμλίδης, Τσαούσης, Μπάλαν και ο τιμωρημένος Εραμούσπε.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου – Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος – Τζίνο, Καραχάλιος, Τζίμας – Ροσέρο, Κόντε, Ροσάλες.

Βόλος: Σιαμπάνης – Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Κίτσος – Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς – Κόμπα, Μπερτόγλιο, Γκαρσία – Μωραΐτης.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι στο Περιστέρι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης θέλουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά με νίκη για να τερματίσουν στην κορυφή της βαθμολογίας των playouts.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Μαρκετζάνι – Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου – Κούντε, Έντερ, Κούεν - Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης, Πίτσου, Γκρόζντανιτς, Άλβαρες – Γκος, Γιαμπλόνσκι – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος - Μιριτέλο.