Σβαμπ: «Δεν πρέπει να είμαστε τόσο αρνητικοί, ο μεγάλος στόχος είναι το Champions League»
i

©intime

Σβαμπ: «Δεν πρέπει να είμαστε τόσο αρνητικοί, ο μεγάλος στόχος είναι το Champions League»

Sportal newsroom 13:39 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 30.07.2024

Ο Στέφαν Σβαμπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς μίλησε για τον μεγάλο στόχο του Δικεφάλου που είναι να μπει στο League Phase της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Μπόρατς στη Βοσνία στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-2 για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε μεταξύ άλλων για τον μεγάλο στόχο του Δικεφάλου που είναι να μπει στο League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι δεν πήγε καλά και ο ΠΑΟΚ δεν πήρε μεγαλύτερο προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι;

«Νομίζω ότι δεν πρέπει τελικά να είμαστε τόσο αρνητικοί. Η νίκη είναι νίκη, αν και ήρθε μόνο με ένα γκολ διαφορά. Νομίζω ότι αυτό που δεν κάναμε τόσο καλά, ήταν η αμυντική συγκέντρωση σε κάποια σημεία του αγώνα. Αλλά από την άλλη, σκοράραμε τρία γκολ, κάναμε λάθη και δεχθήκαμε δύο γκολ. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να διορθώσουμε στη ρεβάνς, κι αν δημιουργήσουμε τις ίδιες ευκαιρίες, θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν συζητούν στην ομάδα τον μεγάλο στόχο του League phase του Champions League:

«Μιλάμε για τον μεγάλο στόχο, αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και τώρα θέλουμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, το Champions League. Σίγουρα αντιμετωπίζουμε όπως πάντα το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προφανώς η κάθε πρόκριση μας εξασφαλίζει μίνιμουμ ομίλους, αλλά η μεγάλη εικόνα και ο μεγάλος στόχος είναι το Champions League, το οποίο φυσικά το προσεγγίζουμε όπως πάντα, παιχνίδι με το παιχνίδι, γύρο με τον γύρο».

Για τη συνύπαρξή του και τη συνεργασία με τον Μαντί Καμαρά:

«Είναι θετικό ότι έχουμε σχεδόν το ίδιο σύνολο με πέρσι, εκτός του Μεϊτέ, στο γκρουπ των κεντρικών χαφ αλλά έχει έρθει ο Καμαρά. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ατομική ποιότητα και καλά χαρακτηριστικά. Σίγουρα θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά το βασικό στοιχείο είναι η ομοιόγενεια. Σίγουρα αυτό χρειάζεται χρόνο, το έχω ζήσει κι εγώ. Έχω παίξει και με τον Οζντόεφ, κι όχι μόνο. Νομίζω ότι ο Μαντί είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα και θα αντικαταστήσει επάξια τον “Σου”».