Συμφωνία ΠΑΟΚ - Σβαμπ για νέο συμβόλαιο, τι απομένει για τον Αυστριακό

Στέφαν Σβαμπ

i

© Intime

Συμφωνία ΠΑΟΚ - Σβαμπ για νέο συμβόλαιο, τι απομένει για τον Αυστριακό

Μάνος Τσαλγατίδης 15:24 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 13.06.2024

Τα τυπικά απομένουν για την παραμονή του Στέφαν Σβαμπ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά και πλέον στρέφει την προσοχή του στις εναπομείναντες ανοικτές υποθέσεις. Μία εξ αυτών ήταν κι αυτή του Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας για ακόμη ένα έτος. Ο ίδιος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου για την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και για να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.

Ο Αυστριακός μέσος συνέβαλε τα μέγιστα τη φετινή σεζόν για να φτάσει ο Δικέφαλος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ συνολικά μέτρησε σε όλες τις διοργανώσεις 10 γκολ και 5 ασίστ σε 54 εμφανίσεις.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα τον Μεϊτέ

Στο φουλ είναι οι μεταγραφικές μηχανές του ΠΑΟΚ, που κατάφερε να κλείσει τον Μαντί Καμαρά για τρία χρόνια.

Ο Δικέφαλος που ταυτόχρονα δουλεύει και τη περίπτωση της παραμονής του Σουαλιό Μεϊτέ στην Τούμπα, δείχνει πως... στερεύει υπομονής με τον Γάλλο μέσο.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα τον υψηλόσωμο μέσο, ο οποίος δεν βιάζεται να απαντήσει μιας και η πλευρά του φαίνεται να περιμένει κάτι από ομάδα της Αραβίας.

Έτσι, στον Δικέφαλο του έχουν δώσει χρόνο να απαντήσει έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σε περίπτωση, που ο Μεϊτέ δεν απαντήσει θετικά ή ζητήσει κι άλλο χρόνο, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα πάνε σε άλλη λύση για τα χαφ που είναι ήδη δουλεμένη και μάλιστα ο ΠΑΟΚ την έχει φτάσει σε καλό σημείο.