Σβαμπ για Κωνσταντέλια: «Είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση Έλληνα παίκτη - Αν έρθει στη Σάλτσμπουργκ να περιμένετε πολλά»

Σβαμπ - Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Σβαμπ για Κωνσταντέλια: «Είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση Έλληνα παίκτη - Αν έρθει στη Σάλτσμπουργκ να περιμένετε πολλά»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:39 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 29.05.2024

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μέλλον του νεαρού σούπερ σταρ.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το Sportal. ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πλησιάζει στη Σάλτσμπουργκ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός οδεύει προς την ομάδα της Αυστρίας, η οποία κατέθεσε εξαιρετική πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, οι οποίες δεν είναι οριστικές, ο Στέφαν Σβαμπ κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο στο Kicker για τις αρετές του συμπαίκτη του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είναι ο τύπος ποδοσφαιριστή στην επίθεση που μπορεί πραγματικά να παίξει οποιοδήποτε σύστημα. Έχει εξαιρετική τεχνική. Έχει ταχύτητα, είναι καλός με την μπάλα. Θα έλεγα ότι είναι μακράν η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση Έλληνα παίκτη αυτή τη στιγμή. Ο ΠΑΟΚ φυσικά θα έχανε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αν έφευγε... Πρώτα και κύρια, φυσικά, θα ήθελα να μείνει μαζί μας. Αν όμως κάνει ένα νέο βήμα, τότε πρέπει να πάει σε ένα κλαμπ που του ταιριάζει.

Αν είναι να πάει στην Σάλτσμπουργκ, τότε να περιμένετε πολλά από τον Γιάννη. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να κάνει μαγικά πράγματα. Έχει την ποιότητα να παίξει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Οι παίκτες με ρωτούν πάντα για το αυστριακό πρωτάθλημα. Όχι μόνο ο Γιάννης, αλλά και άλλοι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο πρόεδρος σίγουρα θα επενδύσει στην ομάδα. Ανεξάρτητα αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις ή όχι, σίγουρα κάτι θα γίνει για να έχουμε μια ακόμη πιο δυνατή ομάδα».