Ο Σβαμπ στο Sportal: «Εννιά βαθμοί σε τρία ματς είναι μία πολύ καλή αρχή - Δεν θα πάμε για... τουρισμό στο Ολντ Τράφορντ»

Καμαρά - Σβαμπ

i

© Intime

Ο Σβαμπ στο Sportal: «Εννιά βαθμοί σε τρία ματς είναι μία πολύ καλή αρχή - Δεν θα πάμε για... τουρισμό στο Ολντ Τράφορντ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:00 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 02.09.2024

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε στο Sportal για το διπλό του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, αλλά και για την κλήρωση του Europa League που στέλνει τους ασπρόμαυρους στο Ολντ Τράφορντ.

Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από το Περιστέρι κι έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε του Ατρόμητου με 2-1, με τον Μαντί Καμαρά να «λυτρώνει» τους Θεσσαλονικείς στο φινάλε και να κρίνει την αναμέτρηση, διατηρώντας τους ασπρόμαυρους στην κορυφή.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε στο Sportal και μεταξύ άλλων στάθηκε στη σημασία της νίκης, αλλά και στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα έχει μπροστά του μία σπουδαία «μάχη» στο Ολντ Τράφορντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυστριακός στο Sportal:

Για το αν ήταν το γκολ του Ζίβκοβιτς το σημείο-κλειδί: «Ναι, δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά το σημαντικό είναι πως δείξαμε αντίδραση. Όταν δεν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι καλά, πρέπει στη συνέχεια να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε μεγαλύτερο βαθμό. Δείξαμε από τι μέταλλό είμαστε φτιαγμένοι και στο τέλος η νίκη είναι που μετράει. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εδώ πέρα κόντρα σε αυτήν την ομάδα. Εννιά πόντοι σε τρία ματς είναι μία πολύ καλή αρχή για εμάς στο πρωτάθλημα».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Βρισκόμαστε στο 100% όσον αφορά στην ετοιμότητά μας. Έχουμε ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια μας και είναι πολύ σημαντικές και οι τελευταίες μεταγραφές που έχουν γίνει. Την περσινή σεζόν το ροτέισον έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Τους χρειαζόμαστε όλους με σκοπό η ομάδα να παρουσιάζεται όσο πιο φρέσκια γίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ζορίζεται παραδοσιακά στο Περιστέρι: «Το να παίζεις εδώ δεν είναι ποτέ εύκολο, όμως καταφέραμε και κερδίσαμε κι αυτό έχει σημασία. Κάποιες άλλες φορές παίζουμε πιο όμορφο ποδόσφαιρο, όμως στο τέλος δεν κερδίζουμε το παιχνίδι. Σήμερα σημασία είχε μόνο το τρίποντο».

Για το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς δεν βρισκόμαστε στο Champions League. Αυτός ήταν ο μεγάλος μας στόχος και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε. Τώρα βρισκόμαστε στη League Phase του Europa League, η οποία μοιάζει με ένα... μικρό Champions League καθώς θα αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Γαλατά. Δεν θα πάμε για τουρισμό στο Ολντ Τράφορντ, έχουμε έναν στόχο και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτό το υψηλό επίπεδο».

Για το πως βίωσε ο Σορετίρε την κλήρωση με τη Γιουνάιτεντ: «Είναι πολύ χαρούμενος. Δεν καταφέραμε να μιλήσουμε πολύ γιατί έπρεπε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στο Περιστέρι. Ίσως τώρα στη διακοπή μιλήσουμε περισσότερο και σταθούμε στην κλήρωση. Είναι φανταστικό το γεγονός πως θα παίξουμε στο Ολντ Τράφορντ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!