Ο Έρικσον ηχογράφησε το σπαρακτικό τελευταίο «αντίο» κι έκανε όλο το προσωπικό του ντοκιμαντέρ να κλάψει

Σβεν Γιόραν Έρικσον

i

PrtScr

Ο Έρικσον ηχογράφησε το σπαρακτικό τελευταίο «αντίο» κι έκανε όλο το προσωπικό του ντοκιμαντέρ να κλάψει

Κώστας Τόπας 08:23 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 25.08.2024

Ο Σβεν Γιόραν Έρικσον ο οποίος πεθαίνει από καρκίνο, έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε κλάματα, όταν ηχογράφησε μόνος του το σπαρακτικό τελευταίο «αντίο» του.

Ο Σβεν Γιόραν Έρικσον που ζει τις τελευταίες του μέρες στη ζωή, καθώς ταλαιπωρείται από καρκίνο στο πάγκρεας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος τον περασμένο Ιανουάριο, ηχογράφησε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα και το οποίο, σύμφωνα με τη «Sun», ήθελε να ηχογραφήσει.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε κλάματα. Ακόμα και το συνεργείου που βιντεοσκοπούσε το ντοκιμαντέρ.

Συγκινεί στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Σβεν - Γκόραν Έρικσον: «Σας ευχαριστώ για όλα, αντίο»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:09 - 21.08.2024

Συγκινεί στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Σβεν - Γκόραν Έρικσον: «Σας ευχαριστώ για όλα, αντίο»

Ο Σβεν - Γκόραν Έρικσον μιλώντας σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του έδωσε ένα συγκλονιστικό και συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, στο οποίο φαίνεται ότι έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα αρκετό χρόνο ζωής.

«Ελπίζω να με θυμάσαι ως ένα θετικό άτομο που προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορούσα. Μην το μετανιώσεις, χαμογέλα. Ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, οπαδούς... ήταν φανταστικό. Φρόντισε τον εαυτό σου και τη ζωή σου. Αντίο», τελείωσε. 

Η Κλαούντια Κορμπισιέρο, σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, λέει: «Ήταν πάντα ανοιχτός, αλλά του πήρε χρόνο για να μιλήσει πραγματικά για την ασθένειά του και πώς ένιωθε γι' αυτήν. Ο Σβεν ήθελε επίσης να βεβαιωθεί ότι αυτό δεν ήταν απλώς μια ιστορία με λυγμούς. "Δεν θέλω για να γίνει καταστροφή, πεθαίνω", είπε».

Ο Σβεν Γιόραν Έρικσον ένιωσε πολύ άρρωστος για να ταξιδέψει στο Λονδίνο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να προωθήσει το ντοκιμαντέρ. Η κόρη του Λίνα είπε στη σκηνή στο Λονδίνο ότι η κατάστασή του τώρα «επιδεινώνεται αρκετά γρήγορα». Ο γιος του Γιόχαν, από την πλευρά του, είπε: «Έλαβα 10 αναπάντητες κλήσεις από την αδερφή μου. Ο μπαμπάς είναι στα επείγοντα. Δεν είναι καλά. Όταν ο γιατρός κλαίει, μπορείς να πεις ότι δεν είναι καλό. Είναι τα χειρότερα νέα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!