Ανατριχίλα: Τα δάκρυα του Νέστα την ώρα που μιλούσε ο Έρικσον

Ανατριχίλα: Τα δάκρυα του Νέστα την ώρα που μιλούσε ο Έρικσον

Δημήτρης Χούπης 12:54 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.06.2024

Ο Σβεν - Γκόραν Έρικσον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλεσάντρο Νέστα, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Σβεν - Γκόραν Έρικσον έχει αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και πως του μένει λιγότερο από ένας χρόνος ζωής. Κάπως έτσι ο Σουηδός πρώην προπονητής προσπαθεί να... ζήσει όσο καλύτερα μπορεί για όσο χρόνο του έχει μείνει.

Πολλές ομάδες από την Ευρώπη μάλιστα προσπαθούν να τον τιμήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Σε φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε, ο 76χρονος συναντήθηκε με τον πρώην παίκτη του Αλεσάντρο Νέστα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στη Λάτσιο από το 1997 μέχρι το 2001, όπου ο Νέστα ήταν αρχηγός και ο Έρικσον προπονητής. Μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ιταλίας το 2000, το οποίο είναι και το τελευταίο από τότε.

Στο τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα λοιπόν οι δυο τους συναντήθηκαν, με τον Σουηδό να αρχίζει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ιταλό παλαίμαχο στόπερ. Ο ίδιος μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όντας βουρκωμένος καθ' όλη τη διάρκεια των δηλώσεων του 76χρονου.

«Ήταν νέος και ήταν ο αρχηγός μας. Ήταν ο καλύτερος στόπερ στον κόσμο και ένας μεγάλος άνθρωπος. Ήταν απολύτως φανταστικός», ήταν τα λόγια του Έρικσον.

Ο Νέστα από τη μεριά του άκουγε με προσοχή τα όσα έλεγε και στο τέλος είπε: «Υποσχέθηκα ότι δεν θα κλάψω, αλλά αυτό συμβαίνει τώρα».