Συγκινεί στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Σβεν - Γκόραν Έρικσον: «Σας ευχαριστώ για όλα, αντίο»

Σβεν - Γκόραν Έρικσον

i

©imago

Συγκινεί στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Σβεν - Γκόραν Έρικσον: «Σας ευχαριστώ για όλα, αντίο»

Δημήτρης Χούπης 09:09 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 21.08.2024

Ο Σβεν - Γκόραν Έρικσον μιλώντας σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του έδωσε ένα συγκλονιστικό και συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, στο οποίο φαίνεται ότι έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα αρκετό χρόνο ζωής.

Ο Σβεν - Γκόραν Έρικσον εδώ και μερικούς μήνες έχει κάνει γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, δηλώνοντας ότι έχει το πολύ έναν χρόνο ζωής ακόμα. Ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Αγγλίας λοιπόν σε ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ της Amazon Prime με τίτλο «Sven», έκανε μια αναδρομή στη ζωή του, στη γεμάτη ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και στο όνειρο που εκπλήρωσε όταν κάθισε στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ένα φιλικό παλαίμαχων προς τιμήν του απέναντι στον Άγιαξ τον περασμένο Μάρτιο.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Κάποια στιγμή ο Σουηδός πρώην προπονητής, όντας με θέα σε μια λίμνη, φάνηκε ότι έχει βρει μέσα του την ηρεμία, παρόλο που γνωρίζει ότι δεν του μένει πολύς χρόνος ζωής ακόμα. Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έδωσε μάλιστα ο 76χρονος συγκλόνισε και συγκίνησε τον ποδοσφαιρικό κόσμο, δείχνοντας ότι πλέον έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι ο χρόνος του στη Γη ολοκληρώνεται.

Το μήνυμά του:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Είχα μία καλή ζωή. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα πεθάνουμε, αλλά η ζωή είναι και θάνατος. Πρέπει να μάθεις να το αποδέχεσαι όπως είναι. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος οι άνθρωποι θα πουν, ναι, ήταν καλός άνθρωπος, αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό.

Ελπίζω να με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο που προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε. Μη λυπάστε, να χαμογελάτε. Σας ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, κόσμο, ήταν φανταστικό. Φροντίστε τον εαυτό σας και φροντίστε τη ζωή σας. Και ζήστε το. Αντίο».