Συγκλονιστικό: Ο Αλμέιδα ανέβασε περσινή φωτογραφία του με τον Μιχάλη μετά την πρόκριση (pic)

Συγκλονιστικό: Ο Αλμέιδα ανέβασε περσινή φωτογραφία του με τον Μιχάλη μετά την πρόκριση (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 01:17 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 14.08.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα ανάρτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Instagram μία περσινή φωτογραφία με τον Μιχάλη Κατσούρη.

Μέχρι και το 90ο λεπτό η ΑΕΚ ήταν έξω από την συνέχεια στον δρόμο για τους ομίλους του Champions League. Ήταν σχεδόν στην… κόλαση ενός αποκλεισμού μέσα στο σπίτι της, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Όμως η ψυχή της νταμπλούχου Ελλάδας, της ομάδας του Αλμέιδα, ήταν πολύ βαθιά. Και με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, έκανε την ανατροπή της δεκαετίας, ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε μια πρόκριση… έπος.

Μάλιστα μετά την πρόκριση της Ένωσης επί της κροάτικης ομάδας ο Ματίας Αλμέιδα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου την περασμένη χρονιά είχε βγάλει φωτογραφία με τον Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος έλαβε μέρος στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, που του κόστισαν τη ζωή. 

Αραούχο: «Ζήτησα συγγνώμη από τη μητέρα του Μιχάλη, είμαστε εγωιστές στο ποδόσφαιρο»

«Όπως είπα και στη μητέρα του Μιχάλη, λυπάμαι. Της είπα ότι στεναχωριέμαι πολύ που εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο. Πραγματικά στεναχωριέμαι και ζήτησα και συγνώμη γιατί όλοι στο ποδόσφαιρο είμαστε εγωιστές. Να το δούμε όλοι σαν παιχνίδι, γιατί αν δεν υπάρχει αυτή η βία το ποδόσφαιρο θα είναι ακόμη καλύτερο και για τη χώρα και θα παίζουμε λιγότερα προκριματικά οι ομάδες που θα βγαίνουν στην Ευρώπη».