Μίτσελ και Παπασταθόπουλος θρηνούν για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη

Παπασταθόπουλος - Μίτσελ

i

Παπασταθόπουλος - Μίτσελ/ ©Intime

Μίτσελ και Παπασταθόπουλος θρηνούν για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:53 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 20.08.2024

Ο Μίτσελ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τη τραγωδία στα Τέμπη μέσω των social media.

Ο Μίτσελ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θέλησαν με τη σειρά τους να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την τραγωδία στα Τέμπη μέσω των social media. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε ένα ποστ στο twitter όπου έγραψε: «Μεγάλη θλίψη. Μία τεράστια αγκαλιά και αγάπη».

Το ποστ του Μίτσελ: 

Από τη μεριά του ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου ανέβασε μία φωτογραφία από το σημείο της τραγωδία και έγραψε: «Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων». 

Το story του Παπασταθόπουλου: 

Τραγωδία στα Τέμπη/ printscreen

Θυμίζουμε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Επιπλέον, την απόφαση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος του Σαββατοκύριακου ανακοίνωσε η Super League, με αφορμή την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. 

Τέλος, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή των αγώνων Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Λαμία - ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.