Συγκλονισμένοι ΠΑΟΚ-Βιεϊρίνια με τον θάνατο Μπάλντοκ!

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ

Συγκλονισμένοι ΠΑΟΚ-Βιεϊρίνια με τον θάνατο Μπάλντοκ!

Μάνος Τσαλγατίδης 00:09 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 10.10.2024

Στο πένθος βυθίστηκε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αντελίνο Βιεϊρίνια είπαν το τελευταίο αντίο στον Τζορτζ Μπάλντοκ...

Τεράστιο είναι σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, το βράδυ της Τετάρτης (09/10) βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του. Η σύζυγος του, που μένει στην Αγγλία, τον αναζητούσε μαζί με το παιδί τους -το οποίο είχε γενέθλια- αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Έτσι, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στη Γλυφάδα για να πάει στο σημείο, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός.

Στο άκουσμα της είδησης το ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο πένθος, καθώς ένας νέος άνθρωπος (31 ετών) έφυγε από τη ζωή.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Ο επίσημος Δικέφαλος αναφέρει:

«Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτώχα να εκφράσουν τη λύπη μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συμπαρίσταται στο πένθος τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια και αυτός σχετική ανάρτηση λέγοντας αντίο στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Δείτε την: