Συλαϊδόπουλος: «Αποδείξαμε γιατί είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει»

Συλαϊδόπουλος: «Αποδείξαμε γιατί είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει»

Sportal newsroom 00:45 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:45 - 25.08.2024

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα στο Φλαμένγκο - Ολυμπιακός εμφανίστηκε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μιλώντας μετά το παιχνίδι στο Μαρακανά.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν... λιοντάρι στο Μαρακανά, εντούτοις ηττήθηκε από τη Φλαμένγκο με 2-1 λίγο πριν το φινάλε. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως αισθάνεται περήφανος για τα όσα κατάφεραν μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές του, παρά την ήττα.

Αναλυτικά ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε:

Για το αν αδικεί το αποτέλεσμα: «Ήταν μία μοναδική εμπειρία και θέλαμε να τη μετατρέψουμε σε ιστορική στιγμή. Για κάποια δευτερόλεπτα θα έπρεπε να τα έχουμε διαχειριστεί διαφορετικά. Ακόμα και αυτό είναι στο κομμάτι της μάθησης. Παίζαμε στο Μαρακανά μπροστά σε 45.000 κόσμο και σε ένα γήπεδο με τρομερή ενέργεια. Αποδείξαμε γιατί είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει. Θέλαμε να φύγουμε με το τρόπαιο, αλλά είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτά τα παιδιά που τα αφήνουμε παρακαταθήκη στην πρώτη ομάδα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για το πόσο δύσκολο ήταν να παίξουν σε ένα τέτοιο γήπεδο: «Το γήπεδο και η ενέργεια που έχει είναι απίστευτη. Έχουν συμβεί απίστευτα γεγονότα σε αυτό το γήπεδο. Εκπροσωπήσαμε επάξια το ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θέλαμε το τρόπαιο γιατί και για μένα και για κάποια παιδιά ίσως ήταν η τελευταία μας ευκαιρία».