Συλαϊδόπουλος: «Ευχαριστώ τα παιδιά για την αποδοχή και την αγωνιστικότητα που έδωσαν»

Συλαϊδόπουλος: «Ευχαριστώ τα παιδιά για την αποδοχή και την αγωνιστικότητα που έδωσαν»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:05 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 14.08.2024

Ευχαριστημένος με την απόδοση και τη συμπεριφορά των παικτών του ήταν ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μιλώντας μετά το Ολυμπιακός - ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός έκανε... πάρτι κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο και νίκησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το «εκκωφαντικό» 4-0. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλους στάθηκε στην εικόνα των ποδοσφαιριστών του και την αποδοχή από αυτούς. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου:

Για το παιχνίδι: «Αυτό που ζητήσαμε πριν από την αναμέτρηση. Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, να κρατήσουμε την ισορροπία, αυτό που δουλέψαμε στην μία προπόνηση και επιθετικότητα. Έπαιξε καλά η ομάδα, ευχαριστώ τα παιδιά για την αποδοχή και την αγωνιστικότητα που έδωσαν»

Για την ομάδα Νέων: «Θεωρώ ότι υπάρχει καλή φουρνιά στην Κ19 και γενικά στην ακαδημία. Δεν είναι δουλειά ενός χρόνου, είναι πολυετής, έχουν συμβάλλει πολλοί άνθρωποι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να επενδύσει και θα μπορούμε να έχουμε στο μέλλον πολλά παιδιά στην πρώτη ομάδα. Να δημιουργήσουμε μονοπάτι ομαλής μετάβασης στην α' ομάδα. Η β' ομάδα είναι ένα βήμα. Θα είμαστε κερδισμένοι σαν σύλλογος και σαν ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά».