Συναγερμός τέλος στον Ολυμπιακό! Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο
i

©Sevilla FC

Συναγερμός τέλος στον Ολυμπιακό! Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο

Κώστας Τσιακλής • 18:59 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 14.08.2024

Η Σεβίλλη έβαλε τέλος στα σενάρια περί Ντιέγκο Μαρτίνεθ αφού ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή και δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή, ο οποίος θα είναι ο Ντιέγκο Αλόνσο. Κάπως έτσι μπαίνει τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των Ανδαλουσιανών για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η Σεβίλλη δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη φετινή σεζόν αφού βρίσκεται στην 14η θέση της La Liga με οκτώ βαθμούς (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες). Τα αποτελέσματα αυτά πλήρωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, ο οποίος απολύθηκε πριν λίγες μέρες από το σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός τεχνικός ήταν αυτός που οδήγησε πέρσι τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του Europa League.

Η Σεβίλλη λοιπόν έψαχνε για τον αντικαταστάτη του και ένα δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον των Ανδαλουσιανών για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, «Η λίστα των επιλογών περιλαμβάνει επίσης έναν ακόμα πρώην άνθρωπο της ομάδας. Τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Γαλικιανός προπονητής, ο οποίος βρίσκεται στον Ολυμπιακό, αποτέλεσε και στο παρελθόν διακαή πόθο της Σεβίλλης, που τον ήθελε όταν τελικά εκείνος υπέγραψε στην Εσπανιόλ. Η κατάστασή του βέβαια είναι δύσκολη, αφού οι Ανδαλουσιάνοι θα πρέπει να διαπραγματευτούν τη λύση του συμβολαίου με το ελληνικό κλαμπ», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων» πάντως δεν επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο θέμα αφού δεν υπήρχε κάποια επίσημη κρούση. Στη σχετική λίστα της Σεβίλλης βρίσκονταν επίσης οι Χάβι Γκράθια, Μαρθελίνο, Αντόνι Ιραόλα, Αντρέ Βίλας Μπόας και Αντόνιο Κόντε. Τελικά κανένας από αυτούς δεν επιλέχθηκε αφού η Σεβίλλη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Αλόνσο. 

Αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά του Ουρουγουανού στην Ευρώπη αφού μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Αμερική. Μεγαλύτερη του δουλειά ήταν η Εθνική Ουρουγουάης με την οποία παρευρέθηκε στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πορεία της «σελέστε» δεν ήταν καλή αφού σταμάτησε μόλις στη φάση των ομίλων. Ο Αλόνσο μέτρησε οκτώ νίκες σε 12 αναμετρήσεις ωστόσο αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία τον Φεβρουάριο.

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές της περασμένης σεζόν!
LA LIGA

16:12 - 10.10.2023

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές της περασμένης σεζόν!

Τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα δεν «λένε» να τελειώσουν, αφού όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της ισπανικής «Sport», οι «Μπλαουγκράνα» έχουν να αποπληρώσουν μια τεράστια οφειλή της τάξης των 207 εκατομμυρίων ευρώ για τις μεταγραφές των προηγούμενων ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του Ουρουγουανού θα πραγματοποιηθεί στις 21/10 με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης! Το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.