Ο Τσέφεριν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλεξάντερ Τσέφεριν

i

© Intime

Ο Τσέφεριν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (vid)

Sportal newsroom 10:59 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 14.08.2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν στο Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο της συνάντησης των δύο, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της οπαδικής βίας.

Ο Πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή τον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (16/8 22.00). Και όπως έχει γίνει γνωστό είναι προγραμματισμένη η συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου στις 11.00 με τον Πρωθυπουργό. Βασικό θέμα θα είναι ο έλεγχος της οπαδικής βίας, με την Κυβέρνηση να φέρεται έτοιμη να πάρει πιο σκληρά μέτρα προκειμένου να περιορίσει το χουλιγκανισμό, του οποίου το τελευταίο θύμα ήταν ο Μιχάλης Κατσούρης, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί και άλλη σύσκεψη στην οποία έχουν προσκληθεί και οι Πρόεδροι του Big 4, δηλαδή των ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκoύ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και στην οποία θα συμμετέχουν και οι αρμόδιοι υπουργοί. Από τη συνάντηση αυτή όπως όλα δείχνουν θα απουσιάζει κάποιος εκπρόσωπος της ΠΑΕ Άρης, καθώς ο σύλλογος δεν έλαβε κάποια πρόσκληση για να παραβρεθεί, παρά τα πρόσφατα γεγονότα με τις δολοφονίες του Άλκη Καμπανού και του Τόσκο Μποζατζίσκι.