Συνεχίζει για ακόμα έναν χρόνο στην ΑΕΚ ο Άμραμπατ

Νορντίν Άμραμπατ

i

Νορντίν Άμραμπατ/©intime

Συνεχίζει για ακόμα έναν χρόνο στην ΑΕΚ ο Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 15:30 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 30.06.2024

Η Ένωση προχωρά σε συμφωνία με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό προκειμένου να παραμείνει στην Ένωση για ακόμα μια σεζόν

Την ίδια ακριβώς κατάληξη που είχε και πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και πριν από δυο χρόνια το σίριαλ για την παραμονή ή όχι του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ, θα έχει και φέτος. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός συμφώνησε να παραμείνει για μια ακόμα σεζόν στην Ένωση. Κάτι που αναμένεται να γίνει και επίσημο τις επόμενες μέρες.

Ο Άμραμπατ πολλές φορές είχε και πάλι δηλώσει πως σκέφτεται να επιστρέψει στην Ολλανδία. Όμως για μια ακόμα φορά, αυτό που του πρότεινε η ΑΕΚ ήταν πολύ πιο ελκυστικό. Και το προτίμησε. Κάτι που σημαίνει πρακτικά πως μόλις οριστικοποιηθεί και επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου, ο Άμραμπατ θα πάει στο Μπουργκ Χάαμασταντ για να πιάσει δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες του. Όπως συνέβη και πέρυσι.

Προφανώς και ο Άμραμπατ δεν υπολογίζεται ως πρώτη λύση πλέον από τον Αλμέιδα. Ωστόσο κρίθηκε σημαντική η προσωπικότητα του και η εμπειρία του, τόσο για τα αποδυτήρια, όσο και για τα ματς. Εξ ου και το πράσινο φως που άναψε ο Αλμέιδα, προκειμένου η ΑΕΚ να προτείνει στον Άμραμπατ ξανά νέο συμβόλαιο.