Συνεχίζει με κλειστά χαρτιά ο Αλμέιδα, εκτός «μάχης» και με Άρη ο Μάνταλος

Συνεχίζει με κλειστά χαρτιά ο Αλμέιδα, εκτός «μάχης» και με Άρη ο Μάνταλος

Κώστας Τσίλης 19:35 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 14.08.2024

Δεν ανακοινώνει ο Αλμέιδα αποστολή της ΑΕΚ ούτε για το αυριανό ματς κυπέλλου με τον Άρη, όπως έκανε και σχεδόν σ' όλα τα προηγούμενα παιχνίδια - Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Μάνταλος

Φαίνεται πως ο Ματίας Αλμέιδα σκοπεύει να παγιώσει την τακτική των "κλειστών χαρτιών" πριν από τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Όπως έκανε και πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και σχεδόν όλα τα τελευταία ματς, ο Αργεντινός τεχνικός δεν ανακοινώνει αποστολή ούτε για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα φανεί αύριο λίγο πριν από την σέντρα του παιχνιδιού, αν θα βρίσκεται ή όχι ανάμεσα στις επιλογές του Αλμέιδα ο Σέρχιο Αραούχο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει επιστρέψει μεν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την περασμένη Παρασκευή. Όμως από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, έμεινε εκτός, καθώς δεν ήταν ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του. 

Επίσης άγνωστο είναι πόσους και ποιους από τους βασικούς παίκτες, θα αφήσει ο Αλμέιδα εκτός αποστολής, λόγω... κυπέλλου. Είναι δεδομένο πως ο Αργεντινός τεχνικός θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε αφενός ακολουθεί και ένα ακόμα ντέρμπι την προσεχή Κυριακή με τον Παναθηναϊκό. Αφετέρου και κυρίως, ο Αλμέιδα από πέρυσι έχει δείξει, πως στο κύπελλο ανοίγει όλο το ρόστερ του. 

Πάντως δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει ο Αλμέιδα τον Πέτρο Μάνταλο, ούτε για το ματς με τον Άρη. Ο διεθνής μέσος δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα και δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Πιθανότατα από αύριο θα μπει ξανά στις προπονήσεις ο Μάνταλος και θα φορτσάρει για το ντέρμπι της Κυριακής.