Σύριοι και Κούρδοι πανηγύρισαν έξαλλα τον αποκλεισμό της Τουρκίας από το Euro

Σύριοι και Κούρδοι πανηγύρισαν έξαλλα τον αποκλεισμό της Τουρκίας από το Euro

Δημήτρης Χούπης 11:24 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 07.07.2024

Ο αποκλεισμός της Τουρκίας στα προημιτελικά του Euro 2024 έκανε τους Σύριους και τους Κούρδους να πανηγυρίσουν έξαλλα την αποτυχία της γειτονικής χώρας.

Η Τουρκία είχε μια εξαιρετική παρουσία στο Euro 2024, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Ωστόσο εκεί έπεσε πάνω στην Ολλανδία, η οποία μέσα σε έξι λεπτά έφερε τούμπα το ματς και από 0-1 το έκανε 2-1 με το γκολ του Ντε Φράι και του αυτογκόλ του Μουλντούρ.

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!
SPORTAL ORIGINALS

23:56 - 06.07.2024

Όλοι EURO LIVE: Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και ο Βέγκχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!

Όλοι Euro για τις ματσάρες της Αγγλίας με την Ελβετία και της Ολλανδίας με την Τουρκία. Ζωντανή σύνδεση με Βερολίνο, ο Παύλος Κουστέρης μεταφέρει το τρίτο ημίχρονο της πρόκρισης των «οράνιε». Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο αποκλεισμός της ομάδας του Μοντέλα λοιπόν έκανε τους Σύριους και τους Κούρδους να πανηγυρίσουν έξαλλα την αποτυχία των Τούρκων. Μάλιστα οι δυο λαοί έγιναν ένα, αφού τους ενώνουν οι κακές σχέσεις που έχουν με την Τουρκία.

Επεισόδια σε ολλανδικές πόλεις ανάμεσα σε Ολλανδούς και Τούρκους μετά το παιχνίδι

Επεισόδια ξέσπασαν σε ολλανδικές πόλεις ανάμεσα σε Ολλανδία και Τουρκία μετά το μεταξύ τους παιχνίδι. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των δύο ομάδων βρέθηκαν σε μαγαζιά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα για τα προημιτελικά του Euro και στο τέλος δεν έλειψαν τα... παρατράγουδα.

Οι οπαδοί στην Αϊντχόφεν και το Ντέεν Χααγκ πιάστηκαν στα χέρια, αλλά με την παρέμβαση της αστυνομίας η κατάσταση ηρέμησε και δεν υπήρξε κανένας τραυματίας από τα επεισόδια.