Τα 23 λεπτά που ο Μαρσιάλ δεν είχε ζήσει ποτέ ξανά

Τα 23 λεπτά που ο Μαρσιάλ δεν είχε ζήσει ποτέ ξανά

Κώστας Τσίλης 14:00 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 19.09.2024

Ο Γάλλος σταρ έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του, όμως η υποδοχή στο αεροδρόμιο από τους οπαδούς της ΑΕΚ ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που τον άφησε άφωνο

Η αλήθεια είναι πως το να τον αντιμετωπίζουν ως σούπερ σταρ, ο Αντονί Μαρσιάλ το έχει ζήσει. Και μάλιστα από κλαμπ όπως η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, που έχει βάλει στις τάξεις της αστέρια που έλαμπαν ακόμα περισσότερο από τον Γάλλο επιθετικό. Τα ποδοσφαιρικά μεγαλεία δηλαδή, δεν έλλειψαν ποτέ από τον Μαρσιάλ. Όμως αυτό που έζησε το βράδυ της Τετάρτης στο Ελ Βενιζέλος, ήταν μια πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία.

Χαμός στο «Ελ. Βενιζέλος» από τους οπαδούς της ΑΕΚ στην άφιξη του Γάλλου σταρ, Αντονί Μαρσιάλ! (vid)
SPORTAL ORIGINALS

19:14 - 18.09.2024

Χαμός στο «Ελ. Βενιζέλος» από τους οπαδούς της ΑΕΚ στην άφιξη του Γάλλου σταρ, Αντονί Μαρσιάλ! (vid)

Το Sportal είναι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μεταφέρει ζωντανά εικόνα και ήχο από την άφιξη του Αντονί Μαρσιάλ για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Κώστας Τσίλης στο ρεπορτάζ, παρουσιάζει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Όταν το αυτοκίνητο που είχε τον Μαρσιάλ μαζί με την σύντροφό του στο πίσω κάθισμα, ξεπρόβαλλε από την έξοδο εμπορευμάτων του αεροδρομίου, βρέθηκε μπροστά σε περισσότερους από 2,5 χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ, που σε... παράνοια. Εγκλώβισαν το αμάξι σ' έναν κλοιό αποθέωσης, ανάβοντας καπνογόνα και "βαφτίζοντας" ήδη στα συνθήματα τον Αντονί Μαρσιάλ σε... Αντωνάκη.

Αυτό ακόμα ο Γάλλος δεν ήταν σε θέση να το καταλάβει, όμως αυτό που έβλεπε μπροστά του ήταν κάτι που δεν το είχε ξαναζήσει. Γι' αυτό και για αρκετά λεπτά, έδειχνε να μείνει άφωνος από τις παθιασμένες εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του, από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Δεν το περίμενε. Ούτε τόσο κόσμο, ούτε τέτοιες εκδηλώσεις.

Χρειάστηκε ακριβώς 23 λεπτά, για να μπορέσει να διανύσει με το αυτοκίνητο μια διαδρομή που δεν ήταν μεγαλύτερη των 50 μέτρων. Δεν σταμάτησε να χαμογελά και να χαιρετά τον κόσμο μέσα από το αυτοκίνητο. Και όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο συμμετείχε σ' όλο αυτό που γινόταν, πάντα όμως με την αμηχανία της έκπληξης γι αυτό που ζούσε για πρώτη φορά.

Όταν κάποια στιγμή το αυτοκίνητο του Μαρσιάλ βγήκε από τον κλοιό του κόσμου και έφυγε για το ξενοδοχείο, οι οπαδοί της ΑΕΚ συνόδευσαν με μοτοπορεία. Τα συνθήματα διαδέχθηκαν τα κορναρίσματα. Και κάπως έτσι ξεμάκρυνε ο Μαρσιάλ από το αεροδρόμιο και έφτασε στο ξενοδοχείο του. Αλλά ακόμα και στο δείπνο κατόπιν με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Μάριο Ηλιόπουλο, είχε να λέει για αυτό που έζησε στο αεροδρόμιο.