Τα ανούσια επικοινωνιακά παιχνίδια της Μοντερέι και η πραγματική διάσταση της υπόθεσης Πινέδα

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Τα ανούσια επικοινωνιακά παιχνίδια της Μοντερέι και η πραγματική διάσταση της υπόθεσης Πινέδα

Κώστας Τσίλης 14:02 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 07.07.2024

Η "βροχή" δημοσιευμάτων από το Μεξικό σχετικά με τις προτάσεις προς την ΑΕΚ είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα και αυτό που συμβαίνει στα αλήθεια με τον διεθνή χαφ

Δεν υπάρχει πλέον ούτε μέρα που να περάσει χωρίς να προκύψει ένα δημοσίευμα από το Μεξικό, σχετικά με τις προτάσεις της Μοντερέι προς την ΑΕΚ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα. Ακόμα και πριν από λίγο υπήρξε ένα, που ανέφερε ένα ποσό στα 13 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα έκανε λόγο για επικείμενη συμφωνία της Ένωσης. Το πρόβλημα είναι πως όλα αυτά τα νούμερα είναι πολύ μακριά από την αλήθεια.

Ο Φερνάντες στο Sportal: «Δεν έχω δείξει ακόμα στην ΑΕΚ ποιος είμαι και θέλω να το κάνω»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:36 - 07.07.2024

Ο Φερνάντες στο Sportal: «Δεν έχω δείξει ακόμα στην ΑΕΚ ποιος είμαι και θέλω να το κάνω»

Ο Ισπανός «μικρός μάγος» της Ένωσης, μιλάει από την πρώτη του κιτρινόμαυρη καλοκαιρινή προετοιμασία αποκλειστικά στο Sportal.gr, για την δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του, για το πρωτάθλημα που χάθηκε, για τη νέα ΑΕΚ και για τις… ντρίμπλες τις δικές του και του Βινίσιους

Η ΑΕΚ όντως έχει απορρίψει δυο προτάσεις της Μοντερέι. Καμία εξ αυτών δεν ξεπέρασε τα έξι εκατομμύρια. Ήταν μάλιστα και οι δυο κάτω απ' αυτό το ποσό. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα, είναι επικοινωνιακά παιχνίδια των Μεξικανών, που αφενός είναι ανούσια, αφετέρου είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς που αποσκοπούν.

Η πραγματική διάσταση της υπόθεσης Πινέδα, είναι πως η Μοντερέι επί της ουσίας από την πρώτη πρόταση που κατέθεσε στην ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίστηκε με απαξία καθότι εξαιρετικά μικρή, ανέβηκε μόνο κατά ένα εκατομμύριο. Και είχε ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση. Επομένως ουδείς πιστεύει πως οι Μεξικανοί θα διπλασιάσουν ξαφνικά το ποσό που είναι διατεθειμένη να δώσουν. Αν το κάνουν, θα συζητηθεί και θα αξιολογηθεί. Αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, προς το παρόν στο ορίζοντα..

Από την άλλη μεριά, ο Αλμέιδα έχει δώσει μια έξτρα άδεια στον Πινέδα, με την λογική να του δώσει χρόνο και να ξεκουραστεί και να καθαρίσει το μυαλό του, για να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα ενόψει της νέας σεζόν. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε άλλο, πίσω από τις παραπάνω μέρες διακοπών που πήρε ο Μεξικανός χαφ. Φυσικά όταν επιστρέψει στα Σπάτα, θα έχουν οι δυο τους ένα τετ α τετ. Το έχει προαναγγείλει ο Αλμέιδα. Αλλά προς το παρόν, τα δεδομένα στην υπόθεση Πινέδα, είναι ακριβώς αυτά.