Τα δίνει όλα για Φοφανά η ΑΕΚ, ταξίδεψε στο Λονδίνο ο Κονέ για απευθείας επαφές - Ο άνθρωπος κλειδί δίπλα του

Τα δίνει όλα για Φοφανά η ΑΕΚ, ταξίδεψε στο Λονδίνο ο Κονέ για απευθείας επαφές - Ο άνθρωπος κλειδί δίπλα του

Κώστας Τσίλης 17:18 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 01.09.2024

Ο εκτελεστικός διευθυντής είναι στο Λονδίνο και δίνει το παρών στο Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας, προφανώς για να προχωρήσει την μεταγραφή του Ιβοριανού φορ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια της ΑΕΚ για να μπορέσει να κλείσει την μεταγραφή του Ντάτρο Φοφανά. Και μάλιστα πλέον με φυσική παρουσία ανθρώπου της Ένωσης στο Λονδίνο. Ο Παναγιώτης Κονέ έχει ταξιδέψει στην Αγγλία και μάλιστα παρακολουθεί το παιχνίδι της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας, από το οποίο ο Ιβοριανός φορ είναι εκτός αποστολής.

Το κλείσιμο της αγοράς στα 5 τοπ πρωταθλήματα, άλλαξε τα δεδομένα στην ΑΕΚ για την μεταγραφή φορ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:00 - 01.09.2024

Το κλείσιμο της αγοράς στα 5 τοπ πρωταθλήματα, άλλαξε τα δεδομένα στην ΑΕΚ για την μεταγραφή φορ

Στην Ένωση έχουν μπει στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων κυρίως με τέσσερις περιπτώσεις επιθετικών, που τουλάχιστον οι τρεις εξ αυτών άρχισαν να προχωράνε κυρίως λόγω της χρονικής συγκυρίας

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ προφανώς βρίσκεται στο Λονδίνο, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τους Λονδρέζους, αλλά και με την πλευρά του Φοφανά, δεν είναι καθόλου απλώς και εύκολες. Χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς. Και αν μάλιστα με την πλευρά του παίκτη η συμφωνία είναι σε πολύ καλό δρόμο, δεν ισχύει το ίδιο και με την Τσέλσι. Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει ένα δύσκολο deal, εξ ου και οι συζητήσεις γίνονται με φυσική παρουσία του εκτελεστικού της διευθυντή και φυσικά ανοιχτή γραμμή με την Αθήνα.

Αυτό που η ΑΕΚ επιδιώκει είναι να αποκτήσει τον Φοφανά είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, είτε κατευθείαν με αγορά. Βεβαίως και στις δυο περιπτώσεις, θέλει ένα ποσό στο οποίο να μπορεί να ανταποκριθεί και όχι τα 12-13 εκατομμύρια που αρχικά ήταν οι απαιτήσεις της Τσέλσι. Από την άλλη μεριά, οι Μπλε με το γιγαντιαίο ρόστερ, θα ήθελαν πώληση και όχι δανεισμό του 22χρονου Ιβοριανού.

Δίπλα στον Κονέ άνθρωπος... κλειδί της υπόθεσης

Ο Παναγιώτης Κονέ παρακολούθησε το ματς της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας έχοντας στο πλάι του τον Αλί Μπαράτ, έναν ατζέντη που ανήκει στο γραφείο που εκπροσωπεί τον Φοφανά και διακρίνεται στη φωτογραφία δίπλα στον Παναγιώτη Κονέ, αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη που επίσης βρέθηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ σήμερα. Φουντώνοντας και αυτός με τη σειρά του τις φήμες για την περίπτωση του Γουίλιαν.

Ο ατζέντης του Φοφανά ανάμεσα σε Κονέ και Μαρινάκη