Τα τελευταία... μέτρα για να φτάσει η ΑΕΚ στην πιο ακριβή μεταγραφή της, είναι και τα πιο ζόρικα

Φοφανά - Φωτ. IMAGO

i

Ντατρό Φοφανά

Τα τελευταία... μέτρα για να φτάσει η ΑΕΚ στην πιο ακριβή μεταγραφή της, είναι και τα πιο ζόρικα

Κώστας Τσίλης 12:15 - 06.09.2024

Στην Ένωση έχουν μπει στην τελική ευθεία για να κλείσουν την συμφωνία με την Τσέλσι για τον Φοφανά, ωστόσο οι λεπτομέρειες είναι και το πιο περίπλοκο κομμάτι μέχρι να κλείσει το deal

Είναι αλήθεια πως πλέον την ΑΕΚ ο χρόνος την πιέζει πολύ όσον αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής φορ. Η αγορά κλείνει και στην Ελλάδα σε πέντε μέρες. Όπως επίσης είναι γεγονός, πως το deal που ψάχνει η Ένωση με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ντατρό Φοφανά, συνιστά το πιο ακριβό της ιστορίας της. Επομένως για να φτάσει ως εκεί, πρέπει να διευθετήσει ακόμα και λεπτομέρειες, που είναι εξαιρετικά περίπλοκες.

Η υπόθεση Φοφανά για την ΑΕΚ, έχει φτάσει στο πιο κρίσιμο σημείο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:06 - 05.09.2024

Η υπόθεση Φοφανά για την ΑΕΚ, έχει φτάσει στο πιο κρίσιμο σημείο

Η Ένωση έχει καταφέρει να στρώσει το "έδαφος" για να φτάσει σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον Ιβοριανό φορ και πλέον όλα θα κριθούν στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους, ενώ μια από τις εναλλακτικές λύσεις φέρεται να είναι ο Ορμπάν της Λιόν

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να στρώσει το έδαφος για συμφωνία, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr. Τόσο με τον Ιβοριανό φορ, που πλέον έχει ικανοποιηθεί και πειστεί να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Όσο και με την Τσέλσι. Όμως η βάση συμφωνίας με τους Λονδρέζους στην οποία κατέληξε η ΑΕΚ, δεν σημαίνει αυτόματα και οριστικό deal. Είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό στο οποίο θα πρέπει να φτάσει η Ένωση. Είναι πολλές και δύσκολες και οι τελευταίες λεπτομέρειες σ' αυτή την συμφωνία που απαιτεί η Τσέλσι. Και ο... διάβολος κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ θέλει πλέον να "τρέξει". Θέλει να κλείσει το θέμα του σέντερ φορ και σίγουρα δεν μπορεί να φτάσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, έχοντας τα πάντα... ορθάνοιχτα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε σημείο να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι για να κλείσει η μεταγραφή. Αλλά τα τελευταία μέτρα που απομένουν μέχρι να φτάσει στο... οριστικό, μοιάζουν να είναι και τα πιο ζόρικα και περίπλοκα.