Τα βάζουν όλα στο τραπέζι για την ΑΕΚ, ο Ηλιόπουλος με τον Αλμέιδα

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Τα βάζουν όλα στο τραπέζι για την ΑΕΚ, ο Ηλιόπουλος με τον Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 12:04 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 19.06.2024

Συνάντηση κορυφής αυτή την ώρα ανάμεσα στο νέο ιδιοκτήτη της ομάδας και τον Αργεντινό τεχνικό για να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα

Η ΑΕΚ έχει μπει πλέον σε μια διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για να αρχίσει να δουλεύει για τη νέα σεζόν. Την Παρασκευή είναι η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών για εξετάσεις και μετρήσεις και την Κυριακή αναχωρεί η αποστολή για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ήδη από χθες στην Αθήνα. Και αυτή την στιγμή βρίσκεται μαζί με τον Μάριο Ηλιόπουλο, για μια σημαντική σύσκεψη κορυφής. Όπως άλλωστε ήδη έχετε διαβάσει από το Sportal.gr

Είναι δεδομένο πως όλες τις προηγούμενες μέρες, που ο Αργεντινός τεχνικός βρισκόταν στην πατρίδα του, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Και η συνεργασία τους σε θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας, έχει ήδη ξεκινήσει. Όμως αυτή η συνάντηση που γίνεται σήμερα, είναι η πρώτη συνεργασία εκ του σύνεγγυς.

Επί της ουσίας αυτό που συμβαίνει, είναι πως ο Ηλιόπουλος και ο Αλμειδα θα βάλουν όλα τα ζητήματα επί τάπητος, προκειμένου να αρχίσουν "τρέχουν" οι εξελίξεις στην ΑΕΚ. Κάτι που είναι και απαραίτητο, με δεδομένο πως αύριο είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του νέου διοικητικού ηγέτη της Ένωσης. Και πολλές από τις απαντήσεις που θα κληθεί να δώσει, ενδεχομένως να αφορούν και αποφάσεις που θα ληφθούν στην σύσκεψη κορυφής με τον Αλμέιδα.

Στις προθέσεις του Ηλιόπουλου είναι να βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον Αργεντινό τεχνικό. Σε ανοιχτή γραμμή επί καθημερινής βάσης. Ενώ ενδεχομένως να δώσει το παρών ο Αλμέιδα και στην αυριανή συνέντευξη Τύπου. Επίσης σ' αυτή την σύσκεψη κορυφής, το παρών δίνουν και κορυφαία στελέχη της διοίκησης της ΑΕΚ. Εξ ου και πρόκειται για μια κανονική σύσκεψη κορυφής.